ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ...
Δημοσιεύθηκε από highlander April 26 2010 11:55:30Από το Σάββατο 24 Απριλίου 2010, ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Εκτεταμένη μορφή
Από το Σάββατο 24 Απριλίου 2010, ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Οχι τόσο για τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, αλλά για τους υπολειπόμενους.

25000 εκπρόσωποι του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ είχαν την τιμή να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη οπαδική επιδρομή όλων των εποχών, σε μια χώρα όπου κι αυτή τη στιγμή, επίσημα, η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών απαγορεύεται, ακόμα και όταν αφορά μεμονωμένους ανθρώπους σε ΙΧ.

Χωρίς καμιά προκατάληψη, νιώθουμε ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τον καθένα από εμάς και για όλους συνολικά που σε συνεργασία με τους Συνδέσμους των ΟΠΑΔΩΝ του ΑΡΗ, τη Λέσχη ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ και την εκλεγμένη από τη Λέσχη ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ διοίκηση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ,

οργάνωσαν,

πραγματοποίησαν και

περιφρούρησαν

αυτό το πολύωρο κινούμενο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ πανηγύρι μήκους 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ που αρχικά στήθηκε στην εθνική οδό και το μετέπειτα ΑΡΕΙΑΝΟ ΨΥΧΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ που έκοψε την ανάσα και προκάλεσε άπειρα φωτογραφικά κλικ στις κάμερες των αντιπάλων (κάποιοι μάλιστα που θέλησαν να μας νιώσουν κι από κοντά, φόρεσαν γιλέκα «ταξιθετών» της ΕΠΟ, αλλά τους πρόδωσαν οι πράσινες φουντωτές ουρές).

Και τα 'φερε έτσι η τύχη, που λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη μεγαλύτερη οπαδική ανθρωποπλημμύρα, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε διπλούς αγώνες και τις τρεις Π.Α.Ε. που υιοθετώντας (κάποιες εδώ και χρόνια) την πιο φλώρικη και οπαδοφοβική πολιτική τής μη χορήγησης εισιτηρίων και με τη συναίνεση των εδράκηδων τηλεορασόπληκτων οπαδών τους που αποδεικνύονται πολύ λίγοι για να υπερασπιστούν το δικαίωμα των οργανωμένων μετακινήσεων σε όλα τα γήπεδα, κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν οπαδούς από το πιο αυτονόητο δικαίωμά τους: να ακολουθούν την ομάδα τους ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΡΕΙΑΝΕ,

την ώρα που η μόνη χαρά που έχει απομείνει σε κάποιους είναι η καταμέτρηση των εισιτηρίων που κόβουν ΕΝΤΟΣ έδρας και της καλυπτικότητας της μπογιάς των σπρέι τους και τα κενά συνθήματα της συμφοράς,

καλείσαι να συνεχίσεις τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ, όπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ (είναι γνωστό, πια, τοις πάσι) ξέρεις και μπορείς.

Υ.Γ. Αύριο Τρίτη 27/4, διατίθενται από τα γραφεία του Συνδέσμου τα εισιτήρια για τη μάχη της Τετάρτης με το γαύρο. Δε θα λέμε τα αυτονόητα.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970