ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Παρασκευή 12-3-2010, 8μμ
Δημοσιεύθηκε από highlander March 08 2010 21:52:37Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά!!!

Σε μια χρονιά σημαδιακή, 40 χρόνια μετά την ίδρυση του Συνδέσμου μας, επιλέξαμε το μήνα του ΑΡΗ, παραμονές της 96ης επετείου ιδρύσεως του Συλλόγου μας, για να γιορτάσουμε με όλους τους συνΑρειανούς την επιστροφή μας στα «πάτρια εδάφη».

....


Εκτεταμένη μορφή

Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά!!!

Σε μια χρονιά σημαδιακή, 40 χρόνια μετά την ίδρυση του Συνδέσμου μας, επιλέξαμε το μήνα του ΑΡΗ, παραμονές της 96ης επετείου ίδρυσης του Συλλόγου μας, για να γιορτάσουμε με όλους τους συνΑρειανούς την επιστροφή μας στα «πάτρια εδάφη».

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 και ώρα 8 μ.μ., η καρδιά των πολεμιστών θα χτυπήσει και πάλι δυνατά εκεί όπου χτυπούσε πάντα η καρδιά του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Σε μια γιορτή όπου έχουν ιδιαιτέρως προσκληθεί όλα τα θεσμικά όργανα και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΡΗ μας και τα αδέλφια μας από Super-3, Σ.Φ. ΑΡΗ Έδεσσας, Σ.Φ. ΑΡΗ Σιδηροκάστρου, όπου θα τιμηθούν οι ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ και ο ΣΑΡΑΦΟΣ, ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας, όπου η νύχτα θα γίνει μέρα και η ιαχή «ΑΡΗΣ» θα σκεπάσει τα πάντα, η παρουσία όλων σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη ώστε το δικαίωμα στο όνειρο να κρατήσει για πάντα. Το μενού της βραδιάς, ανάμεσα στ' άλλα, περιλαμβάνει οινοποσία με τη συνοδεία πουλερικών... ψητών.

Υ.Γ.: Παρακαλείσθε να προσέρχεσθε ένας-ένας και μη οργανωμένα, σεβόμενοι απόλυτα την ανάγκη «προστασίας του συμπολίτη».
ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970