ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ: ΕΓΩ, δεν είμαι σαν τους άλλους
Δημοσιεύθηκε από highlander February 13 2010 11:39:20
12/02/2010

ΕΓΩ, δεν είμαι σαν τους άλλους


Στις 22 Ιανουαρίου 2010, οργανώθηκε και ανακοινώθηκε από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εκστρατεία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως απάντηση στην προκλητική προσπάθεια για την οικονομική αφαίμαξη του ΑΡΗ μας.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση-απάντηση η οποία είναι σε εξέλιξη αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε από την οικογένεια του ΑΡΗ, ενόχλησε όμως αρκετά, απόδειξη τα όσα εξωπραγματικά βιώνουμε στα γήπεδα-βούρκους που εξαναγκάζεται ο ΑΡΗΣ μας να αγωνίζεται.

.....


η συνέχεια...

Εκτεταμένη μορφή
12/02/2010Στις 22 Ιανουαρίου 2010, οργανώθηκε και ανακοινώθηκε από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εκστρατεία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως απάντηση στην προκλητική προσπάθεια για την οικονομική αφαίμαξη του ΑΡΗ μας.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση-απάντηση η οποία είναι σε εξέλιξη αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε από την οικογένεια του ΑΡΗ, ενόχλησε όμως αρκετά, απόδειξη τα όσα εξωπραγματικά βιώνουμε στα γήπεδα-βούρκους που εξαναγκάζεται ο ΑΡΗΣ μας να αγωνίζεται.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου είναι Θέλημα Θεού ο ΑΡΗΣ να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι Θέλημα Θεού ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί μπροστά στην οικογένειά του και να διεκδικήσει, ελπίζουμε επί ίσοις όροις, την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλου.

Ο ΑΡΗΣ δεν μοιάζει κανενός άλλου συλλόγου. Ο Αρειανός δεν μοιάζει με κανέναν άλλο οπαδό. Αυτή την πεποίθηση και προειδοποίηση θα διατρανώσουμε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα εναντίων των αντιπάλων μας, οι οποίοι είναι πολλοί...

«ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...» είναι το μήνυμα που την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα δοθεί από το Κλ. Βικελίδης και θα έχει πολλαπλούς αποδέκτες.

Με αγορά κάθε κουπονιού αξίας 10 Ευρώ, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα προμηθεύει πλακάτ στα οποία θα αναγράφεται το συγκεκριμένο μήνυμα.

Στόχος είναι να υψωθούν στον αέρα του Κλεάνθης Βικελίδης 22.000 κιτρινόμαυρα μηνύματα - καταθέσεις ψυχής- προειδοποιήσεις «ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...»...

Προφανώς, τα έσοδα και από αυτήν την εκδήλωση θα ενισχύσουν οικονομικά-αγωνιστικά την προσπάθεια του ΑΡΗ εναντίων ορατών και αοράτων αντιπάλων.

________________________________________

Τα κουπόνια θα διατίθενται και τα πλακάτ θα δίδονται σε τροχόσπιτα και stand περιμετρικά του γηπέδου, καθώς και από εθελοντές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλες τις εισόδους του Κλ. Βικελίδης φορώντας πορτοκαλί διακριτικά.link στην ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ


****** Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης μπορείτε να βρείτε και στα γραφεία του συνδέσμου


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970