ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ...
Δημοσιεύθηκε από Admin November 08 2013 00:49:50

κλικ στην εικόνα για περισσότερα

Εκτεταμένη μορφή

'Ερχεται ένα σαββατοκύριακο με φουλ αγωνιστιούς ρυθμούς εντός έδρας για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, και στα τρία βασικά της ομαδικά τμήματα, του βόλεϊ (Σαββατο 17:00 στη Μίκρα με την κηφησιά), του ποδοσφαίρου (Σάββατο 19:30 στο θρυλικό ΧΑΡΙΛΑΟΥ με τη βαζέλα) και τέλος στο μπάσκετ (Κυριακή 19:30 στο ΝAO του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ)...
Για ακόμη μια φορά, μας καλεί το καθήκον!!! Θα πρέπει να είμαστε εκεί ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ αυτά ματς να στηρίξουμε την ομάδα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και πιστά κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια...Για να τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά, όσον αφορά το βόλεϊ, είμαστε πεπεισμένοι, οτι παρά το στραβό ξεκίνημα και τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα, η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες και το κατάλληλο υλικό να κάνει φέτος τη διαφορά!! Ιδιαίτερα τώρα, μετά και την πρώτη νίκη στο τελευταίο εκτός έδρας με το αιγίνιο, και την ψυχολογία ανεβασμένη, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία το απόγευμα του Σαββάτου να ξεκινήσει το σερί της αντεπίθεσης!!! Στο κλειστό της Μίκρας δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Η ώρα βοηθάει και μπορεί το ματς αυτό να αποτελέσει το κατάλληλο ορεκτικό για το κυρίως πιάτο που έρχεται αμέσως μετά, με τη βαζέλα...!!!
Πάμε λοιπόν στο μεγάλο μας νταλκά, στο ποδόσφαιρο. Όποιος δεν βλέπει πως η ομάδα δέχεται πόλεμο, είτε είναι τυφλός, είτε είναι άσχετος, ή δεν θέλει να το δει...Η διαιτησία φέτος δείχνει να έχει λυσσάξει με την πάρτη μας και κάθε βδομάδα ζούμε και κάτι καινούργιο που μας κάνει να πιστεύουμε πως μάλλον δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα...!!! Απ'την άλλη μεριά, μέσα σε όλο αυτό το χαμό, η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ δείχνει να είναι απροστάτευτη και οι παίχτες της στο έλεος, τις ορέξεις και τις εντολές που λαμβάνει ο κάθε μαυροκόρακας...Φυσικά όλα αυτά δεν αποτελούν άλλοθι για κανέναν, ούτε για παίκτες, ούτε για παράγοντες!!! Δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι να μπαίνουν και να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν σε κάθε ματς, ανεξάρτητα με το πως τους σφυρίζει ο εκάστοτε κλόουν, και δουλειά της διοίκησης είναι να βρεί τρόπους να προστατέψει την ομάδα από όλους αυτούς τους περίεργους! Αυτά δεν είναι δικές μας αρμοδιότητες...Εμείς έχουμε υποχρέωση να είμαστε στην κερκίδα, να στηρίζουμε και να ξελαρυγγιαζόμαστε μέχρι να λήξει το ματς και αυτό θα κάνουμε ΚΑΙ αυτή την εβδομάδα!!!
Όλοι πρέπει να κρίνονται βάσει των όσων προσφέρουν και θα έρθει η ώρα που θα κριθούν ΟΛΟΙ...Ωστόσο, άποψή μας, ως μέρος του οργανωμένου κινήματος του ΑΡΗ, είναι πως η συνεχιζόμενη γκρίνια, το κράξιμο στους παίκτες και η αναπτυσσόμενη προπονητολογία, δεν προσφέρουν τίποτα στη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, παρα μόνο επιβαρύνουν το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πως αυτό είναι το υλικό της ομάδας και με αυτό θα πορευτούμε. Στήριξη λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις για να αντρέψουμε την κατάσταση!!! Sold Out το Σάββατο το απόγευμα με το βάζελο και φωνή μέχρι τέλους.!! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας! Η ομάδα μας έχει ανάγκη περισσότερο ίσως από ποτέ άλλοτε, γι'αυτό και θα είμαστε ΟΛΟΙ στο πλευρό του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
Και τέλος την Κυριακή έχουμε και το ματς του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ με το νιόνιο...Εκεί τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως πιο αισιόδοξα, παρά την τελευταία ήττα στο ρέθυμνο!! Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει το δρόμο της και όπως όλα δείχνουν, ίσως το μπάσκετ φέτος να μας προσφέρει μεγάλες χαρές και συγκινήσεις...Ας μην ξεχνάμε πως ο νιόνιος είναι και ο προσεχής μας αντίπαλος για τον ημιτελικό του κυπέλου στο μπάσκετ, οπότε πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη πρώτη γεύση του τι θα αντιμετωπίσει σε εκείνο το παιχνίδι, ώστε να τους κοπεί μαχαίρι κάθε ελπίδα που ίσως να έχουν στο ανύπαρκτο μυαλό τους!! Τα γατάκια της νέας σμύρνης θα καταλάβουν με την είσοδό τους στο παρκε, οτι δεν έχουν καμία τύχη ούτε σ'αυτό το ματς ούτε και σε κανένα επόμενο, απέναντι σε έναν ΑΡΗ που έχει δίπλα του τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ του!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ...

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970