ΡΟΥΦάνε και τα λένε...
Δημοσιεύθηκε από SACRED REICH September 06 2012 12:39:15Εκτεταμένη μορφήΤην Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα τραγελαφικό σκηνικό μπροστά στα γραφεία του Συνδέσμου μας. Ένα σκηνικό το οποίο θα μπορούσε να είναι κωμικό, αν ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ του δεν στοχοποιούνταν ο Σύνδεσμος των Ιερολοχιτών και κυρίως αν δεν στιγματίζονταν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν γελοίες κατηγορίες. Ακολουθεί περίληψη των γεγονότων όπως ΔΕΝ παρουσιάστηκαν...

Ο Σύνδεσμος οργάνωσε ψηστήρι με καλεσμένους, όπως πάντα, όλους τους Αρειανούς για να γιορτάσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στο Ναό για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας εμφανώς «μπερδεμένος» βλαξ με διακριτικά γνωστού, φιλοξενούμενου στην Πόλη του Θεού, ομίλου είχε την καταπληκτική ιδέα να περάσει μπροστά από το Σύνδεσμο και να προκαλέσει με φωνές και χειρονομίες. Μια κοπέλα που βρέθηκε δίπλα του του πρότεινε να «την κάνει» πριν τον πάρει χαμπάρι κάποιος και εκνευριστεί κι ο «άντρας» όρμηξε να την χτυπήσει. Οι φωνές έγιναν αντιληπτές. Παρά τις προσπάθειες πολλών παιδιών να τον μπουλέψουν και να μη γίνει καμιά ζημιά, αυτός επέμενε να βρίζει μάνες και θείες, παρακαλώντας ουσιαστικά να φάει τα χαστούκια του. Επειδή κάτι βρωμούσε στην υπόθεση, προτιμήθηκε να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο και να δοθεί συνέχεια στο γλέντι.

Δυστυχώς όμως, η βρώμα θα έπρεπε να υποψιάσει περισσότερο. Μέσα σε λίγη ώρα ο Σύνδεσμος κυκλώθηκε από μηχανές, περιπολικά, κλούβες, ελικόπτερα, υποβρύχια και πάνω από 100 κομπάρσους και ό,τι άλλο διαθέτουν οι χολιγουντιανές υπερπαραγωγές, τα οποία προσκαλέστηκαν εκεί από το ίδιο το «θύμα», σε μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση της «τρομοκρατικής μας οργάνωσης». Διατάχθηκε η προσαγωγή άπαντων των παρόντων για «εξακρίβωση στοιχείων» και η έρευνα της «γιάφκας». ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ, ούτε στις μολυβοθήκες ούτε στην καρβουνιά ούτε όπου αλλού (=παντού) έψαξαν. Ευτυχώς, το ψηστήρι της ημέρας απενοχοποίησε τα άδεια μπουκάλια και τα πλαστικά πιρούνια που συχνά, σε παρόμοια ντου, παρουσιάζονται ως πυρηνικές κεφαλές.

46 άτομα μάζεψαν για το ΤΙΠΟΤΑ. Για το «τίποτα»; Έγινε συλλογή στοιχείων και φωτογραφιών 46 «τρομοκρατών» (σε καλή μεριά, «μάγκες»). Ο συγκεκριμένος τύπος ΔΗΛΩΣΕ και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ότι είναι οπαδός, ότι είναι συνδεσμίτης, ότι είναι βαριά δαρμένος και κλεμμένος, ότι αυτός κάλεσε τους μπάτσους και ότι αναγνώρισε τάχα και «έδωσε» στεγνά 7 αδέρφια μας (αρχικά «έδωσε» 15, αλλά ήταν τελευταία μέρα των καλοκαιρινών εκπτώσεων), από τους 46 που τραβήχτηκαν στην ασφάλεια επειδή εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε χώρο συνδέσμου οπαδών με την κατηγορία του ξυλοδαρμού και της ΛΗΣΤΕΙΑΣ! (Τι «ληστεία»; Δύο ντιβιντί και πενήντα ευρώ! Ναι, καλά. Αυτά, αλλού.) Ανάμεσά τους συμπεριέλαβε και την κοπέλα την οποία ο ίδιος χύμηξε να χτυπήσει και όλους όσους προσπάθησαν να τον προφυλάξουν από τη βλακεία που έδερνε εκείνη την ώρα το κεφάλι του! Τυπική συμπεριφορά της φάρας των ντεμέκ «οπαδών», η οποία δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον, αφού είναι γνωστό ότι συχνά δε διστάζουν να «δώσουν» και δικούς τους.

Τι είναι τούτοι ρε; ΡΟΥΦάνε και τα λένε, λέμε.

Εκεί στον μαχαλά πρέπει να το κοιτάξουν και να προσπαθήσουν να κάνουν επιτέλους μια αυτοκάθαρση (όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό). Κινδυνεύουν και οι ίδιοι. Δεν έχει μείνει κανείς εκεί πέρα να φοράει παντελόνια; Δεν το πιστεύουμε. Μήπως είναι τόσο μικρή μειοψηφία και δεν τους παίρνει; Ή μήπως αηδίασαν και δεν ασχολούνται πια;

Όσο για τους άλλους γνωστούς ρουφιάνους, τους κονδυλοφόρους, που άρπαξαν την ευκαιρία να βγάλουν ετυμηγορία για το τι έγινε και να συμπαρασταθούν στο «καϊνάρι» που έπεσε «θύμα άνανδρης ληστρικής επίθεσης πρωτοφανούς βίας από δεκάδες οπαδούς του ΑΡΗ», δεν αξίζουν ούτε τη ροχάλα μας.

Αυτό που έμεινε, τελικά, είναι το φακέλωμα των 46 αδερφών μας και κυρίως η ρετσινιά των άδικων και ψευδών κατηγοριών σε 7 από αυτούς, τους οποίους εννοείται ότι θα συμπαρασταθούμε μέχρι τέλους. Το σκηνικό και η ασήμαντη αφορμή του έδειξαν για ακόμα μια φορά την πρεμούρα του κρατικού μηχανισμού να πιαστεί από το παραμικρό για να παγιδέψει και να τρομοκρατήσει (στο μυαλό τους), τους οπαδούς του ΑΡΗ, αυτή τη φορά στο πρόσωπό μας. (Ενημερώνουμε ότι μια χαρά γνωρίζουμε το τι έγινε και τι ΔΕΝ έγινε στο σκηνικό 2 μέρες μετά, την περασμένη Κυριακή το βράδυ στη Δελφών).

Αδέρφια, το νου μας...

Υ.γ. Για την προστασία του Συνδέσμου μας και του ΑΡΗ, τα γραφεία μας ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι να ανακαλύψουμε ποια άλλα σχέδια υπάρχουν. Θάμαστε στα πέριξ, όμως...ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970