ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ
Δημοσιεύθηκε από highlander June 17 2012 14:20:15


«...Επειδή λοιπόν ακριβώς κάθε στιγμή είναι καθοριστική και το μόνο που βλέπουμε, είναι να γίνονται συναντήσεις χωρίς καμία ουσία, αναγκαστήκαμε ΕΜΕΙΣ, οι οργανωμένοι οπαδοί, για ακόμα μια φορά (ελπίζουμε να είναι η τελευταία ) να κάνουμε το πρώτο βήμα...»Εκτεταμένη μορφή
ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ,

οι στιγμές που περνάει η αγαπημένη μας ομάδα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, είναι στο πιο κρίσιμο σημείο. Επειδή λοιπόν ακριβώς κάθε στιγμή είναι καθοριστική και το μόνο που βλέπουμε, είναι να γίνονται συναντήσεις χωρίς καμία ουσία, αναγκαστήκαμε ΕΜΕΙΣ, οι οργανωμένοι οπαδοί, για ακόμα μια φορά ελπίζουμε να είναι η τελευταία) να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Με δικιά μας πρωτοβουλία συστήθηκε μια Επιτροπή Οικονομικής Ενίσχυσης με αποκλειστικό σκοπό την επιβίωση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ και σε καμία περίπτωση την εμπλοκή μας με τα διοικητικά.

Αυτόν λοιπόν τον τεράστιο αγώνα που ξεκίνησε, καλούμαστε να τον στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ με τη μαζική συμμετοχή μας στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, που θα κυκλοφορήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Εγγυούμαστε ότι, μέσω της επιτροπής που έχει συσταθεί, όλο το χρηματικό ποσό από τα διαρκείας, θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας.

Ο στόχος λοιπόν είναι τριπλός, όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας, για
να έχουμε γεμάτο το ΝΑΟ μας ,
παροχή οικονομικής ανάσας στην ομάδα
και συσπείρωση απέναντι σε κάθε είδους απειλή προς τον Σύλλογο, από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Το ότι στην παρούσα φάση ασχολούμαστε αποκλειστικά με την επιβίωση της ομάδας (γιατί αυτή προέχει) δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ή προσπερνάμε τις τεράστιες ευθύνες αυτών, που οδήγησαν τον ΑΡΗ μας εδώ… Να είναι όλοι σίγουροι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σύντομα.