Κι όμως, ξεκινά και το πρωτάθλημα μπάσκετ σήμερα...
Δημοσιεύθηκε από highlander October 22 2011 13:05:08


...Προς το παρόν, οι μόνες ελπίδες φαίνεται να είναι η αγωνιστική ανάταση και η αγάπη του κόσμου. Ειδικά ο κόσμος του ΑΡΗ θα πρέπει να αντλήσει όλα τα αποθέματα κουράγιου που διαθέτει, για ακόμα μια φορά. Ο ΑΡΗΣ τα χρειάζεται..
.
Εκτεταμένη μορφή
Μέσα στην απαξίωση και τη μιζέρια, σήμερα ξεκινά (αύριο για εμάς) και το εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ, με τον Αυτοκράτορα να ζει διοικητικά και οικονομικά δύσκολες μέρες.

Η ρύθμιση των χρεών στην εφορία, όπως θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενο, δεν αποτέλεσε λύση των προβλημάτων. (Τα οποία προβλήματα, ως «Ιερολοχίτες», έχουμε τονίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, πολύ νωρίτερα από όσους μουμουέδες εμφανίζονται όψιμα ότι τα ανακαλύπτουν). Ούτε η χρονική στιγμή που έγινε η ρύθμιση (πάνω στο νήμα των χρονικών ορίων) βοήθησε όσους φρόντισαν για αυτήν (και, ούτως ή αλλως, όφειλαν να το κάνουν) να αποδείξουν ότι θα το έκαναν ακόμα κι αν δεν ήταν κάτω από το καθεστώς απειλής των προσωπικών συνεπειών σε βάρος τους.

Δε χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ. Ή μήπως όχι;

Αναμένουμε τη συνέχεια.

Προς το παρόν, οι μόνες ελπίδες φαίνεται να είναι η αγωνιστική ανάταση και η αγάπη του κόσμου. Ειδικά ο κόσμος του ΑΡΗ θα πρέπει να αντλήσει όλα τα αποθέματα κουράγιου που διαθέτει, για ακόμα μια φορά. Ο ΑΡΗΣ τα χρειάζεται.

Δυστυχώς, τα δεδομένα λένε πως στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος στο Ναό την επόμενη αγωνιστική, η έδρα μας είναι τιμωρημένη. Δεν διεκδικούμε το ρόλο των «μπάτσων» των πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Παρόλα αυτά, μας λυπεί το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε εν τη γεννέσει την προκλητική συμπεριφορά που επέδειξαν κάποιοι στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν στο Ναό και έδωσε την ευκαιρία στα «κεφάλια» της λίγκας να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους. Όπως το ίδιο έγινε και σε ματς της κανονικής περιόδου και μας στοίχισε, ουσιαστικά, μια θέση στην τελική κατάταξη και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να λύνονται χωρίς κίνδυνο τιμωρίας, Σύνδεσμος οπαδών είμαστε και δεν απαγγέλουμε κατηγορίες σε συνΑρειανούς. Όμως θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι και ζήτημα ατομικής ευθύνης του καθενός μας.

Όπως ζήτημα ατομικής ευθύνης είναι να στηρίξουμε το τμήμα με την παρουσία μας στην κερκίδα. Τα διαρκείας είναι σε πολύ προσιτές τιμές (δείτε για παράδειγμα τη σχετική ανακοίνωση για
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) και δίνουν την ευκαιρία σε όσους θέλουν να δηλώσουν παρών, να το κάνουν οικονομικά.

Ντου, λοιπόν και καλή αρχή να έχουμε στο πρωτάθλημα. Το μόνο που απαιτούμε από τους παίκτες και το προπονητικό τημ της ομάδας μας είναι να δίνουν τα πάντα τους σε κάθε μάχη του Θεού του Πολέμου.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970