Παραλάβαμε τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΡΗΣ - Ατρόμητος
Δημοσιεύθηκε από highlander August 20 2009 20:54:15
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» πληροφορεί τα μέλη του ότι παρέλαβε τα εισιτήρια για την φετινή επίσημη ποδοσφαιρική πρεμιέρα της ομαδάρας μας. Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΡΗΣ - Ατρόμητος κοστίζουν 15 ευρώ (θύρα 1) και διατίθενται από τα γραφεία του συνδέσμου (Μητούδη 1, ώρες λειτουργίας 8μμ ως 11μμ).

Είμαστε υποχρεωμένοι να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλα τα αδέρφια μας. Τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι κανόνες «χρηστής» συμπεριφοράς των οπαδών στις κερκίδες έχουν γίνει ακόμα πιο ασφυκτικοί. Παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.............

Το νου μας!


ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Σ.Φ. ΑΡΗ "Ιερολοχίτες" - Έτος ίδρυσης: 1970


Εκτεταμένη μορφή
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» πληροφορεί τα μέλη του ότι παρέλαβε τα εισιτήρια για την φετινή επίσημη ποδοσφαιρική πρεμιέρα της ομαδάρας μας. Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΡΗΣ - Ατρόμητος κοστίζουν 15€ (θύρα 1) και διατίθενται από τα γραφεία του συνδέσμου (Μητούδη 1, ώρες λειτουργίας 8μμ ως 11μμ).

Είμαστε υποχρεωμένοι να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλα τα αδέρφια μας. Τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι κανόνες «χρηστής» συμπεριφοράς των οπαδών στις κερκίδες έχουν γίνει ακόμα πιο ασφυκτικοί. Παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΠΥΡΣΟΥΣ, ΛΕΙΖΕΡ

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους της με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο. Σημειώνεται ότι έχουν αλλάξει οι κανονισμοί αναφορικά με το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και βεγγαλικών στις κερκίδες ή στον εν γένει αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Οι ομάδες ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ με αυστηρές ποινές ακόμα και όταν τα αντικείμενα ΔΕΝ ΡΙΠΤΟΝΤΑΙ στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μάλιστα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο οι χρηματικές ποινές θα είναι διπλάσιες. Παράλληλα σημειώνεται ότι η χρήση λέιζερ επιφέρει βαρύτατες χρηματικές ποινές. Ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι από φέτος έχει επανέλθει η τιμωρία της έδρας και για αυτό χρειάζεται άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί δεδομένη την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της και αυτονόητη την συμπαράσταση από τους οπαδούς της μέσω του μοναδικού δικού τους τρόπου
.

www.arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=1020Το νου μας!


ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Σ.Φ. ΑΡΗ "Ιερολοχίτες" - Έτος ίδρυσης: 1970