ΑΝΟΣΙΑ
Δημοσιεύθηκε από SACRED REICH June 29 2011 15:08:50
....με ασίγαστο πάθος στην ψυχή, με άδολη αγάπη στην καρδιά, με αγνή μούρλα στο μυαλό, με απεριόριστη αφοσίωση στην Ιδέα του ΑΡΗ, με καθαρό βλέμμα και κιμπάρικη στάση απέναντι στο Σύλλογο, άρα και στους αδερφούς μας αλλά και στους αντιπάλους......
Εκτεταμένη μορφή
Οι Ιερολοχίτες έκαναν αρκετά μικρά βήματα μπροστά τη χρονιά που πέρασε. Το κοντέρ έγραψε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, ο πυρήνας ήταν θερμότερος από ποτέ, τα αντανακλαστικά στις προκλήσεις γρηγορότερα και το στίγμα δυναμικότερο.

Όλο και περισσότεροι πιτσιρικάδες έρχονται κοντά στο Σύνδεσμο και του δίνουν μέλλον και προοπτική.
Με ασίγαστο πάθος στην ψυχή,
με άδολη αγάπη στην καρδιά,
με αγνή μούρλα στο μυαλό
με απεριόριστη αφοσίωση στην Ιδέα του ΑΡΗ,
με καθαρό βλέμμα και κιμπάρικη στάση
απέναντι στο Σύλλογο, άρα και στους αδερφούς μας αλλά και στους αντιπάλους,
γιατί αυτό θα πρέπει να είναι το «καλούπι σφυρηλάτησης» κάθε οπαδού του Θεού του Πολέμου.

Είμαστε περήφανοι για τα δικά μας παιδιά. Δεν εφησυχάζουμε όμως, από τη στιγμή που θα μπορούσαν νάναι ακόμα περισσότερα.

Είμαστε ικανοποιημένοι για το επίπεδο της επικοινωνίας και συνεργασίας με τους υπόλοιπους οργανωμένους οπαδούς της Ιδέας του ΑΡΗ. Όχι αρκετά όμως, γιατί θα έπρεπε να καταφέρουμε νάναι αυτό ψηλότερο και ευρύτερο, έχοντας τη διάθεση (για τους λίγους που δεν το γνωρίζουν) να βοηθήσουμε οποιονδήποτε μας το ζητήσει.

Είμαστε περήφανοι για τη συμβολή μας στο θέαμα του Ναού στο ματς με το Μάντσεστερ που θαύμασε όλος ο κόσμος. Αυτό που πετύχαμε στη θύρα 1 στην έναρξη του αγώνα με την ανιδιοτελή βοήθεια πολλών Αρειανών, οργανωμένων και μη, πριν λίγα χρόνια θάτανε μια ουτοπία. Όχι αρκετά περήφανοι όμως, γιατί θάπρεπε να γίνεται αυτό συχνότερα.

Είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι από τη γενικότερη παρουσία μας στα τσιμέντα εντός και εκτός έδρας . Όχι αρκετά όμως, γιατί θα μπορούσε νάναι δυναμικότερη και πιο συνεπής. Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και ο τσάμπας πέθανε, αλλά η συνέπεια στις παρουσίες στην κερκίδα είναι η Νο1 υποχρέωση ενός Συνδέσμου, πόσο μάλλον των Ιερολοχιτών που έχτισαν τη φήμη τους και το όνομα τους με τις εκστρατείες τους, εδώ και πάνω από 40 χρόνια.

Είμαστε περήφανοι γιατί τα μέλη του Συνδέσμου έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το ρόλο τους και δείξανε ότι γνωρίζουν ποια είναι τα όριά τους. Και τα ίδια τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο που τους εκπροσωπεί κράτησαν ώριμη στάση στις πολλές κρίσιμες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος και δεν παρασύρθηκαν, παρά τις προσπάθειες κακοθελητών, σε πράξεις και δηλώσεις εκτός της Ιερολοχίτικης (αυτής της «παλιομοδίτικης») νοοτροπίας. Αποκορύφωμα ήταν η ψύχραιμη στάση των μελών μας, τα οποία συμμετείχαν στη ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις εναντίον του Συνδέσμου, αφού γνώριζαν ότι βρισκόνταν εκεί ως μέλη της Λέσχης και μόνο αυτής. Δεν είμαστε περήφανοι αρκετά όμως, από τη στιγμή που υπάρχει έστω και ένας αδερφός (για τους άλλους δε μας ενδιαφέρει) που αμφισβητεί την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεών μας.

Όλα αυτά όμως θα είχαν πολύ μεγαλύτερη σημασία, αν ο Σύλλογος είχε τις επιτυχίες που αρμόζουν στην ιστορία του. Από τη στιγμή που τα κύρια τμήματα του ΑΡΗ απέτυχαν (πλην κάποιων εξαιρετικών στιγμών) να παρουσιάσουν ομάδες αξιόμαχες, αντάξιες του Θεού του Πολέμου, αποτύχαμε κι εμείς που συμμετείχαμε στις μάχες τους. Απέχουμε ακόμα από το σημείο που θα νιώσουμε ότι συμβάλαμε πραγματικά και ουσιαστικά στην ανάδειξη του μεγαλείου του Συλλόγου. Έχουμε πλήρη ανοσία και δε μας αγγίζει η βρώμα και η αρρώστια που αναβλύζουν μέσα από αυτό το μπουρδελάκι που λέγεται σύγχρονος επαγγελματικός «αθλητισμός», με τα αλισβερίσια και τις αλλαξοκωλιές παραγωγών, σκηνοθετών, πρωταγωνιστών και κομπάρσων. Ανοσία έχουμε, ανοησία όμως όχι. Μια χαρά ξέρουμε τι παίζει. Μας αηδιάζει αλλά το απόστημα δε θα μας αναγκάσει να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και δε διστάζουμε να βάλουμε ολοένα και ψηλότερους στόχους για το Σύνδεσμο, βάζοντας πλάτη για ολοένα ψηλότερους στόχους για τον ίδιο το Σύλλογο. Γεροί θα ‘μαστε για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις.

υ.γ. Σήμερα, η ανοσία μάς οδήγησε, όπως και πλήθος συνΑρειανών, στο Ναό, στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, για να μεταδώσουμε στην ποδοσφαιρική ομάδα το μαχητικό πνεύμα που οφείλουν να έχουν φορώντας τη φανέλα του Θεού του Πολέμου. Θάμαστε στο πλευρό τους σε κάθε μάχη.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking the rules since 1970