Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 2

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Την περασμένη Δευτέρα (15/3/2010) ο Σύνδεσμος, κατΆ εξαίρεση, ενόψει του αγώνα κυπέλλου, ήταν ανοιχτός. Και το ρεπερτόριο των θεμάτων συζήτησης ήταν και αυτό ιδιαίτερα πλούσιο. Αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά, οπαδικά, συνδεσμικά κλπ. Δύο πράγματα κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα τη Δευτέρα το βράδυ: Πρώτον, η μεγάλη μας ικανοποίηση κυρίως για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν σαν να παίζαμε μέσα εμείς οι ίδιοι (τουλάχιστον αναφορικά με το πάθος και τη δύναμη). Και δεύτερον, κανένας από μας δεν είδε τον αγώνα, παρά μόνο αποσπασματικά και ελάχιστες στιγμές του.

Είναι ωραίο πράγμα να χοροπηδάς, να ουρλιάζεις, να τραγουδάς, να ανάβεις πυρσούς, να σκαρφαλώνεις σε κάγκελα, να πετάς χαρτάκια, κορδέλες και γενικώς να βγάζεις οπαδικά γούστα. Πόσο μάλλον όταν αυτά γίνονται σε έναν αγώνα που η ομάδα σου έχει πιάσει τον αντίπαλο απΆ το λαρύγγι και επί 90 λεπτά τον έχει στη φάπα.

Αντίθετα...

....Εισιτήρια για το ματς της Tετάρτης στο Ναό.
Ανακοινώνεται ότι παραλάβαμε εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα (Τετάρτη 17/3 ,17:00) που δίνει ο ΑΡΗΣ στο Ναό στην πορεία του για την κατάκτηση του κυπέλλου και τα διαθέτουμε από σήμερα (Δευτέρα 15/3), ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' τα γραφεία του συνδέσμου, Κων/πόλεως 2 και Αγίας Τριάδας γωνία (τηλ: 2311.200.827) και τις ώρες 8μμ με 11μμ.

Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε όλα τα αδέρφια για την τιμητική παρουσία τους στα εγκαίνια των γραφείων του συνδέσμου που είτε ως οπαδοί του ΘΕΟΥ είτε ως θεσμικοί εκπρόσωποι είτε ως πρώην και νυν αθλητές του Συλλόγου, βοήθησαν στο να ζήσουμε όλοι μας μια πολύ όμορφη Αρειανή βραδιά.ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970

Κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων

Μετά από σύσκεψη των συνδέσμων του ΑΡΗ και ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αποφασίστηκε και τονίστηκε η ανάγκη περιφρούρησης του γηπέδου και προστασίας της αγαπημένης μας ομάδας, με οποιοδήποτε τρόπο απαιτείται και από οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει, αγωνιστικά και μη, στην πραγματοποίηση των στόχων της.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και κανένας δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν πάνω από τον Σύλλογο.
Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ

SUPER 3
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Παρασκευή 12-3-2010, 8μμΤο όνειρο παίρνει σάρκα και οστά!!!

Σε μια χρονιά σημαδιακή, 40 χρόνια μετά την ίδρυση του Συνδέσμου μας, επιλέξαμε το μήνα του ΑΡΗ, παραμονές της 96ης επετείου ιδρύσεως του Συλλόγου μας, για να γιορτάσουμε με όλους τους συνΑρειανούς την επιστροφή μας στα «πάτρια εδάφη».

....


Εισιτήρια για το ματς της Κυριακής στο Ναό.

Ανακοινώνεται ότι παραλάβαμε εισιτήρια για τον αγώνα που θα κερδίσει ο ΑΡΗΣ την Κυριακή 14/3 (19:00) στο Ναό και τα διαθέτουμε από αύριο (Τρίτη 9/3), ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' τα γραφεία του συνδέσμου, Κων/πόλεως 2 και Αγίας Τριάδας γωνία (τηλ: 2311.200.827) και τις ώρες 8μμ με 11μμ.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970

«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...»ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ, T.V. & ΣΠΙΤΙ

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ


Σ.Φ. ΑΡΗ «Ιερολοχίτες»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, 8μμ


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ: ΕΓΩ, δεν είμαι σαν τους άλλους
12/02/2010

ΕΓΩ, δεν είμαι σαν τους άλλους


Στις 22 Ιανουαρίου 2010, οργανώθηκε και ανακοινώθηκε από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εκστρατεία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως απάντηση στην προκλητική προσπάθεια για την οικονομική αφαίμαξη του ΑΡΗ μας.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση-απάντηση η οποία είναι σε εξέλιξη αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε από την οικογένεια του ΑΡΗ, ενόχλησε όμως αρκετά, απόδειξη τα όσα εξωπραγματικά βιώνουμε στα γήπεδα-βούρκους που εξαναγκάζεται ο ΑΡΗΣ μας να αγωνίζεται.

.....


η συνέχεια...

Εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον τέλη
Ανακοινώνεται ότι παραλάβαμε και διαθέτουμε από σήμερα (Πεμπτη), εισιτήρια για το ματς ΑΡΗΣ - τέλης της Κυριακής (16:45).

H διάθεσή τους θα γίνεται ως και την Παρασκευή, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' τα γραφεία του συνδέσμου, Κων/πόλεως 2 και Αγίας Τριάδας γωνία (τηλ: 2311.200.827) και τις ώρες 8μμ με 11μμ.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970

Εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου στο Παλέ

Ανακοινώνεται ότι παραλάβαμε και διαθέτουμε από σήμερα (Τετάρτη), εισιτήρια (των 15¤ και λίγα των 10¤) για τον αγώνα μπάσκετ που θα κερδίσει ο ΑΡΗΣ το Σάββατο (21:00) στο Παλέ.

H διάθεσή τους θα γίνει ως και την Παρασκευή, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' τα γραφεία του συνδέσμου, Κων/πόλεως 2 και Αγίας Τριάδας γωνία (τηλ: 2311.200.827) και τις ώρες 8μμ με 11μμ.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ: Στις προκλήσεις λέμε ΝΑΙ
22/01/2010

Στις προκλήσεις λέμε ΝΑΙ


Ο ΑΡΗΣ στα 96 χρόνια της ιστορίας του ποτέ δεν αναζήτησε αποκούμπι σε ξένες πλάτες, ποτέ δεν ψήλωσε με ξυλοπόδαρα, ποτέ δεν ικέτεψε, ποτέ δεν ζητιάνεψε. Πάντοτε αναζητούσε στήριξη, λύσεις και διεξόδους στο λαό του. Λύσεις και διεξόδους που πάντοτε ο λαός του ΑΡΗ απλόχερα προσέφερε.

Η οργή του Θεού ΑΡΗ για τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που δέχεται θα μεταφραστεί για ακόμη μια φορά σε φωνή, συμπαράσταση και συσπείρωση του λαού του ΑΡΗ.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ρόλου και των υποχρεώσεών της ως βασικού μετόχου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πραγματοποιεί εκστρατεία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ώστε να μην διασαλευτεί ο οικονομικός προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου.

Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του λαού του ΑΡΗ δεν δαμάζεται και δεν διαπραγματεύεται. Το δε μεγαλείο του είναι δυσθεόρατο για τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά. Ευχαριστούμε για τις «ευκαιρίες» που απλόχερα μας δίνετε για να αποδεικνύουμε του λόγου το αληθές.

Γιγαντώνουμε και το ξέρουμε, ενοχλούμε και το διαισθανόμαστε…Θα πληρώσουμε το τίμημα, όποιο κι αν είναι αυτό. Ωστόσο, δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ αυτήν την κατάφορη αδικία. Θα έρθει σύντομα η ώρα που ο Λαός του ΑΡΗ θα μιλήσει.η συνέχεια...Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.