Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 2

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Ξεκιναμε σιγά σιγάΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
Εκφράζουμε τα από καρδιάς θερμά μας συλλυπητήρια στον Ντίμη Παπαϊωάνου και την οικογένεια του, για την απώλεια του πατέρα του.

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ενημερώνουμε τα μέλη μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο συνοπαδό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, πως η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας του μπάσκετ της φετινής σεζόν, είναι 130€ για τα μέλη του συνδέσμου, και όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη ΘΥΡΑ 10.
Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να κάνουμε σαφές, πως οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αγορά συνδεσμικού διαρκείας στη Θ-10, ενώ δεν αποτελεί μέλος του συνδέσμου, απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της προαναφερθείσας τιμής είναι η εγγραφή στα μητρώα του συνδέσμου καθώς και η καταβολή του ελάχιστου δυο μηνιαίων συνδρομών.
Τέλος υπενθυμίζουμε πως μέχρι να λυθεί το ζήτημα της μεταφοράς μας σε νέα γραφεία, η κάθε είδους επικοινωνία και διευκρίνιση, θα γίνεται αναγκαστικά μέσω του παρόντος σάιτ, οπως επισης και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook.

Υ.Γ.1 Επειδή αντιληφθήκαμε οτι τελικά υπάρχουν πολλοί ευαισθητούληδες και ευσυγκίνητοι σ'αυτή τη χώρα, των οποίων την αξιοπρέπεια θίξαμε μέσω πρόσφατων γραφόμενων μας, δηλώνουμε το εξής: μη το καθυστερείτε καθόλου, αρχίστε το πλύσιμο γιατί ερχόμαστε στα γρήγορα κι έχουμε σηκωμάρες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Όσον αφορά κάποιους γελοίους κακομοίρηδες οι οποίοι επιμένουν με σθένος να κάνουν σημαία τους τη στιγμιαία ατυχία ειτε τη δική τους είτε πολύ περισσότερο στο όνομα κάποιου άλλου, προκειμένου να ικανοποιήσουν την κομπλεξάρα τους και να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, για σας λοιπόν σιχάματα της κοινωνίας δεν χαραμίζουμε όχι το σάλιο μας, ούτε καν το σκατό μας......!!!!!!! Το παραμυθάκι σας αυτό έχει κουράσει και πλέον δεν συγκινεί κανέναν αντιθέτως μας αφήνει παγερά αδιάφορους !!!! Βρείτε λοιπόν καμιά άλλη ενασχόληση, για να βγείτε από τη μιζέρια σας και την άνευ ουσίας ηλίθια ζωή σας, γιατί για να φτάσετε να μπορείτε να μιλάτε για ΑΡΗ, έχετε πολλά έτη φωτός μπροστά σας, τόσο όλοι εσείς παρακατιανά κατευθυνόμενα τσιράκια, όσο και ο βλάκας που παριστάνει τον αρχηγό αυτής της ελεεινής προπαγάνδας και του ρεσιτάλ παραπληροφόρησης.... κουραδόμαγκες του πληκτρολογίου.............

Υ.Γ.3 Αρκετά με αυτους τους καθυστερημένους καραγκιόζηδες.... Στήριξη όλοι στα διαρκείας του μπασκετ, γιατι η φετινή χρόνια θα εχει ΓΟΥΣΤΑ...!!!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΧΑΝΟΥΜΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ καλεί όλο τον κόσμο του ΑΡΗ να παρευρεθεί την Τετάρτη στο θρυλικό ΧΑΡΙΛΑΟΥ και να δώσει δυναμικό παρόν στο φιλικό ματς με το μισητό μεταλλαγμένο πουλί της αθήνας..!!!
Όπως είδαμε όσοι βρεθήκαμε στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία και φαίνεται ήδη, πως αν συνεχίσει να υπάρχει σοβαρότητα και όρεξη για δουλειά στις τάξεις της, σε συνδυασμό με κάποιες απαραίτητες προσθήκες ενίσχυσης και φυσικά τη βοήθεια του τεράστιου ΛΑΟΥ που διαθέτει ο σύλλογος, η υπόθεση άνοδος και λήξης του μαρτυρίου, θα αποτελέσει σύντομα τυπική διαδικασία..!!!
Είναι λοιπόν πρώτης τάξεως ευκαιρία την Τετάρτη με τους αχώνευτους κομπλεξικούς, να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στην ομάδα θυμίζοντας πως είμαστε στο πλευρό της οπως πάντα, δίνοντας τον δικό μας αγώνα από την κερκίδα...!!! Παράλληλα στέλνουμε από τώρα προς πάσα κατεύθυνση, το μήνυμα οτι πλησισζει η επιστροφή της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στη φυσική της θεση, γι'αυτό καλά θα είναι ν'αρχισουν σιγά σιγά να πλένουν τους κώλους τους...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάντε μας τα γούστα και διαλύστε το μισητό χανουμι σε μια μικρή επίδειξη αυτού που ΕΡΧΕΤΑΙ....
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...(και μετα από αυτή)...!!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Να σας ζήσει ο Παλίκαρος..
Ο Σ.Φ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ καλοσοριζει στην οικογενεια του Άρεως ακόμα ένα μέλος !!!!
Να σας ζήσει Παναγιώτη, να είναι παντα γερό και δυνατο...
Ευχόμαστε να πάρεις την μαγκιά και την τρέλα του Πατέρα σου μικρέ.

ΥΓ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ,ΤΟΤΕ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 2016-17
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν την θύρα-10 και η τιμή τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος τους τελευταίους μήνες, η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του παρόντος επίσημου σάϊτ του συνδέσμου, μέσω email. είτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποιο νεότερο με το θέμα της μεταστέγασης του συνδέσμου.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016-17
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν την ιστορική Θ-1 και η τιμή τους για τα μέλη του συνδέσμου, είναι 50€.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος τους τελευταίους μήνες, η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του παρόντος επίσημου σάϊτ του συνδέσμου, είτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει καποιο νεότερο με το θέμα της μεταστέγασης του συνδέσμου.
Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και καλό είναι να αφήσουμε πίσω μας τα προηγούμενα βασανιστικά χρόνια και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται...!!! Έμεινε το τελευταίο βήμα μέχρι να ξαναβρεθεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εκεί που είναι η φυσική της θέση και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ H ΚΟΡΑΚΛΑ!!!
Ευχόμαστε στον αδερφό μας Σταύρο και την γυναίκα του Μαρία να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας που μόλις ήρθε στη ζωή...!!! Να είναι γερό και τυχερό και να δίνει κάθε μέρα χαρά και ευτυχία…!!!

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Συλλυπητήρια Νίκο
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήριά στον αδερφό μας Νίκο Κ. και στους δικούς του για το χαμό της μητέρας του.

Ελαφρύ το χώμα...

Να'στε γεροί, να την θυμάστε..

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Δευτέρα (25/07, 19:00) - «πρώτη» προπόνηση της Αρειανάρας


ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

...περισσότερα...

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.