Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Η επιτυχία ανήκει σε όσους συμμετέχουν...
Θεσσαλονίκη, 24-09-2010

Η επιτυχία ανήκει σε όσους συμμετέχουν...Αδέρφια, συνοδοιπόροι της Ιδέας του ΑΡΗ,

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους περισσότερους από εμάς. Κι ο ΑΡΗΣ δυσκολεύεται, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού εμείς είμαστε ο ΑΡΗΣ. Ο Αθλητικός Σύλλογος, η Λέσχη και όλα τα αγωνιστικά τμήματα χρειάζονται τον κόσμο της ομάδας για να λειτουργήσουν κι αυτό είναι το πιο φυσιολογικό και υγιές που θα μπορούσε να συμβαίνει. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεκανίκια, δίχως πάτρωνες, δίχως τσάτσους. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γιΆ αυτό, το οποίο και είναι πολύ σοβαρός λόγος για να αλλάξουν ομάδα όσοι δεν είχαν την τύχη να νιώσουν ΑΡΗΣ νωρίτερα.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται το χρόνο μας, χρειάζεται την οικονομική μας αρωγή αλλά κυρίως την ενεργή συμμετοχή μας. Είναι λογικό να μην μπορούμε όλοι να τα διαθέσουμε όλα στον ίδιο βαθμό. Είναι σημαντικό, να γνωρίζουμε όλοι το ρόλο ή και τους ρόλους (δόξα τω ΑΡΗ, υπάρχουν πολλοί) που επιλέγουμε να έχουμε μέσα στην ομάδα, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν ή αυτούς. Ακόμα, όμως, πιο σημαντικό είναι να υπηρετούμε αυτούς τους ρόλους με αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό σΆ εκείνους τους ρόλους που επιλέξαμε να αφήσουμε να τους αναλάβουν άλλοι συνΑρειανοί.

Πρόσφατα, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ κάλεσε τον κόσμο του ΑΡΗ σε εγγραφές και σε συνδρομές για την ενίσχυση της ομάδας. Ως Σύνδεσμος Φίλων του ΑΡΗ δε θα ισχυριστούμε ότι γνωρίζουμε επίσημα κάτι περισσότερο για το θέμα από αυτά που ακούσαμε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το ΔΣ της Λέσχης. Μάλλον θα έπρεπε να νιώθουμε και προνομιούχοι που γνωρίζουμε όσα γνωρίζουν και τα μέλη της. Ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να γίνουμε αφεντικά στις τσέπες κανενός, ούτε καν των μελών του Συνδέσμου μας. Όσοι έχουν τη διάθεση να είναι κοντά στον ΑΡΗ αλλά μένουν μακριά γιατί τραβάνε ζόρια, έχουν την κατανόησή μας. Είναι φανερό όμως ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι και θέλουν και μπορούν. Χιλιάδες συμμετέχουμε στις ευρωπαϊκές εκστρατείες, τρισμύριοι στην ιστορική απόβαση στην Αθήνα, πολύ περισσότεροι είμαστε οι τακτικοί προσκυνητές στο Ναό και αρκετοί από εμάς σε μόνιμη βάση. Ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για την ομάδα που λατρεύουμε και πολλοί, πάρα πολλοί, δηλώνουμε ενδιαφέρον και έχουμε άποψη για τον τρόπο λειτουργίας της. Παρόλα αυτά, ελάχιστοι, για το μέγεθος του Συλλόγου, από εμάς είναι μέλη της Λέσχης.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ είναι το Απόλυτο Αγαθό για εκείνο τον Αρειανό, ο οποίος ΘΕΛΕΙ να αποκτήσει ουσιώδη αξία η γνώμη του και είναι Ιερό Καθήκον αυτού να είναι μέλος της και να συμμετέχει στη χάραξη της πορείας της.

Όποιος θέλει και μπορεί, οφείλει ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Υπάχουν τέτοιοι Αρειανοί, οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο λειτουργίας της Λέσχης και της ομάδας και παρόλα αυτά αφήνουν τους άλλους να τραβάνε το κουπί.

Δεν είναι άδικο και εγωιστικό;

Υπάρχουν τέτοιοι Αρειανοί, οι οποίοι διαφωνούν με την οργάνωση, τις πρακτικές και τη νοοτροπία της Λέσχης, οι οποίες βέβαια καθορίζονται με αποφάσεις της πλειοψηφίας των μελών της ή έχουν ενστάσεις για ΚΙΝΟ ή τ΄ άλλο, και παρόλα αυτά δε συμμετέχουν ενεργά για να τα αλλάξουν, παρά προτιμούν να απαξιώνουν.

Δεν είναι δειλό και ασεβές;

Πώς γίνεται να μη βρίσκουμε χρόνο και διάθεση για ενεργή υπεύθυνη συμμετοχή και να περισσεύουν για κριτική ανώνυμη και αποστασιοποιημένη;

Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η στάση μάς κάνει λιγότερο υπεύθυνους για τη ζωή στον ΑΡΗ;

Όλοι οι Αρειανοί θα πρέπει να έχουμε κατά νου αυτό:

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Κανονίζουμε την πορεία μας.ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970Υ.Γ. Τα ίδια ισχύουν και για τη συμμετοχή του οπαδού, πόσο μάλλον ενός μέλους Συνδέσμου, στα της στήριξης του ΑΡΗ από την κερκίδα, εντός και εκτός έδρας, όλα αυτά τα οποία και είναι η ειδοποιός διαφορά του από τον πανηγυρτζή θεατή. Αλλά με αυτά θα ασχοληθούμε προσεχώς.

Σχόλια
#1 | alekos1914 September 24 2010 11:18:05
Η ευθυνη ταιριαζει στους υπευθυνους. Η κλαψα ταιριαζει στις ηλεκτρες....
α ναι, επισης το φευγα ειναι για το ταβλι....
#2 | Jimakos-1 September 24 2010 16:33:28
Ειμαστε αυτοι που κραταμε τον ΑΡΗ ζωντανο...

ας το καταλαβουμε ΟΛΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 50% [2 Ψήφοι]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 25% [1 Ψήφος]
Καλό Καλό 25% [1 Ψήφος]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.