Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Επικοινωνιακοί καννιβαλισμοίO δρόμος είχε τη δική του μαρτυρία,
κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά...


Το κατηγορητήριο βαρύ: «ανάρτηση ναζιστικών συμβόλων»! Τηλε-εισαγγελέας ένας ευκατάστατος μήντια-ζελέμπριτι. Το σώμα των τηλεδικαστών παραταγμένο στα δεξιά του, με προεδρεύοντα τον αδερφό του πάλαι ποτέ «παραγκοποιού». Ένα καλλίγραμμο τρόπαιο εκτελεί χρέη γραμματέως. Βασικός μάρτυρας κατηγορίας: ένας τοίχος γραμμένος με μπογιά… αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Είναι άσκοπο και αστείο να δώσουμε συνέχεια σε μια παρωδία που δεν περιείχε ίχνος αλήθειας και κανένα υπόβαθρο ουσίας ή χρησιμότητας. Η άμεση, ζωντανή παρέμβαση άλλωστε του νόμιμου εκπροσώπου του Συνδέσμου μας ήταν αρκετή για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ξεγυμνώσει την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά, με τις οποίες σερβίρονται τα κάθε λογής τηλεοπτικά σκουπίδια.

Συστηματικά αποφεύγουμε να ασχολούμαστε με εκπομπές και δημοσιεύματα των μουμουέ που αναφέρονται είτε στον ΑΡΗ, είτε στον κόσμο του, είτε, έμμεσα ή άμεσα, στο Σύνδεσμό μας και αυτό γιατί ο ρόλος των μήντια είναι πολύ συγκεκριμένος και αυστηρά προκαθορισμένος. Είναι ένας χώρος τεράστιας μπίζνας για λίγους, που παρέχει εξαγορασμένη πολιτική και κοινωνική επιρροή, που συναλλάσσεται ευθέως με το κράτος, που στοχεύει στον έλεγχο διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και της πολιτικής της βούλησης, που εύκολα μετατρέπει κατά το δοκούν το άσπρο σε μαύρο και αντίστροφα, που επιλεκτικά προβάλλει θέματα, ειδήσεις και πρόσωπα με σκοπό πάντα τη νοητική χειραγώγηση και καθοδήγηση του μέσου και ευρισκόμενου σε κατάσταση συνεχούς χασμουρητού Έλληνα τηλεθεατή. Η εξαίρεση που αναγκαστήκαμε να κάνουμε, με την παρέμβασή μας σε τηλεοπτικό σόου εξωτικών παπαγάλων, αιτιάζεται αποκλειστικά στο ότι, τη φορά αυτή, το ψέμα και η βλακεία ξεχείλισαν, θίγοντας βάναυσα το κύρος και την αξιοπρέπεια του Συνδέσμου μας, των οργανωμένων συνοπαδών μας και κατΆ επέκταση του ίδιου του ΑΡΗ.

Οι θέσεις μας αναφορικά με τα κοινωνικοπολιτικά θέματα που μας αγγίζουν ως οπαδούς της Ιδέας του ΑΡΗ, μπορούν πολύ εύκολα να διαπιστωθούν από τις δημόσιες ανακοινώσεις μας αλλά και τα άλλα αναρτημένα κείμενά μας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας. Κάποια, μάλιστα, πολύ πρόσφατα δημοσιευμένα (17/03/2010), αποδείχτηκαν προφητικά από τις εξελίξεις. Προτρέπουμε, λοιπόν, όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας, να μην χάνουν το χρόνο τους χαζεύοντας μόνο τα μπάνερ και τα σήματα ή τα συνθήματα που εκεί υπάρχουν, αλλά να μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν και τα κείμενα πιο κάτω, αφού έχουν τόση πρεμούρα με την πάρτη μας, μήπως και ξεστραβωθούν και διαφύγουν του εξευτελισμού τους.

Αυτό πάντως που προκάλεσε την αλγεινότερη των εντυπώσεων ήταν πως μέσα στα «άχυρα» της τηλεοπτικής ζούγκλας κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του κι ένας μηντιακός «ψύλλος», ο οποίος ασκώντας φασίζουσα λεκτική βία, αστείρευτου μένους και έντασης, δε δίστασε να δηλώσει ανενόχλητος, εκτός των άλλων και ότι «ο οπαδός είναι η κατώτερη μορφή του ανθρώπινου είδους»!!!! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η γκεμπελικής αντίληψης απόπειρα διαχωρισμού του ανθρώπινου είδους σε διαστρωμάτωση υποσυνόλων, κλιμακούμενη από χαμηλά προς ψηλά και αμφισβήτησης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα οφείλεται στο προχωρημένο της ώρας και της ηλικίας.


Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως ως οπαδοί αντιμετωπιζόμασταν από το θεσμικό (και όχι μόνο) κράτος, ως πολίτες τρίτης κατηγορίας. Πλέον συνειδητοποιούμε πως –για κάποιους- ανήκουμε στα χαμηλότερα στρώματα της «φίλαθλης» κοινωνίας, ακόμα πιο κάτω και από τους εκπροσώπους του ανθρώπινου είδους, οι οποίοι απροκάλυπτα δωροδοκούν ή πλαστογραφούν ή εξαπατούν ή στήνουν παιχνίδια ή στήνουν «παράγκες» ή μεταπηδούν ως διοικητικά στελέχη από σύλλογο σε σύλλογο (αναζητώντας τι άραγε;) ή κάθε τρεις και λίγο συγχωνεύουν συλλόγους, εξαφανίζοντας ιστορικά σωματεία ή επιδίδονται σε συνεχείς αλλαγές ΑΦΜ ή ασκούν διοίκηση διαμέσου φίλων, συγγενών και αχυρανθρώπων.

Όσο για τα «τζιμάνια» που ανακάλυψαν την κάτω από το τραπέζι συμφωνία μας με έτερο σύνδεσμο οπαδών, με τον οποίο μάλιστα προ συμφωνίας, μας χώριζε πολιτικά μία ολόκληρη άβυσσος, τους έχουμε άλλη μία κατ΄ αποκλειστικότητα πληροφορία: Είναι τέτοιο το μέγεθος της συναλλαγής με τους συνοπαδούς-πολιτικούς μας αντίπαλους, είναι τέτοιο το αλισβερίσι και το φαγοπότι που έχει συνεταιρικά στηθεί, που είναι στα πλάνα μας η ίδρυση παράκτιας εταιρίας (Offshore), για ανενόχλητη μεταφορά κεφαλαίων… Πάντως, αποκλείεται να φωτογραφηθούμε σε μπανιέρες, κρατώντας σαμπάνιες και πούρα!

Τέλος ευχόμαστε στον συμπαθή τηλεταρζάν να παρακολουθήσει τους επερχόμενους κρίσιμους για τα Play Off αγώνες της αγαπημένης του ομάδας (όχι αυτής της οποίας διετέλεσε αντιπρόεδρος, της άλλης) κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, πχ στο σκάφος αναψυχής του. Εμείς, ως ο κατιμάς του ανθρώπινου είδους, θα συνεχίσουμε «την άθλια κερκίδα μας και τα κέρατά μας τα τράγια».

...κι ύστερα είπαν πως την έγραψαν παιδιά…


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970

Σχόλια
#1 | ArisMayhem April 13 2010 06:19:06
¶ψογο ¶ρθρο μάγκες μου.
Η απάντηση που τους αξίζει... Απλά άργησε λίγο.
Ο τηλεταρζάν σε ένα παραλήρημα κατά του ¶ρη μας και του οπαδικού μας κινήματος, με την τηλετζέην να δείχνει συνθήματα σε τοίχους μας αηδίασε όλους..... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ...... ΣΑΠΙΛΑ......
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ...... ΣΑΠΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.......
Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.......
ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
#2 | highlander April 13 2010 08:12:38
Δεν είναι απάντηση, αδερφέ.
Η απάντηση δόθηκε ΑΜΕΣΑ (υπέρβαση για τα αντανακλαστικά των Ιερολοχιτών, όπως τους ξέραμε Grin), το ίδιο το βράδυ. Πιο γρήγορα δε γινόταν.
Το κείμενο αποτελεί ένα απλό άρθρο-σχόλιο.
#3 | ArisMayhem April 13 2010 09:08:01
Απλά εκεί στην τηλεζούγκλα δεν ακουγόταν καλά ο πρόεδρος καθώς ο Ταρζάν τον διέκοπτε συνεχώς και μιλούσε από πάνω του για να μην ακούγεται..... Δημιούργησε εντυπώσεις ο ηλίθιος ζουγκλάνθρωπος με την εκπομπή του και χρειαζόταν μια γραπτή απάντηση για να τελειώνουμε με αυτόν.....
ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ....

ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ.........

ΑΡΗΣ - ΤΡΈΛΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ....
#4 | Motorhead-1- April 13 2010 12:50:15
Κατω τα ξερα σας απο τον ΑΡΗ
ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
#5 | Kyriakos April 13 2010 12:57:45
Κειμενάρα.

Το κακό βέβαια είναι πως, απαντώντας κανείς, σε έναν "ζελέμπριτυ" όπως ο φασίστας αυτός, με τέτοιο επίπεδο, τέτοια ελληνικά και τόσην ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗ, είναι λίγο σα να απαγγέλλει Όμηρο σε κουφή ανακόντα, αλλά οκέι.

Να 'στε καλά!
#6 | highlander April 13 2010 13:07:44
Ναζί κανείς; Ή να μην...;
#7 | argy April 14 2010 10:17:51
ΤΕΛΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝΤΑ!

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 100% [2 Ψήφοι]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Καλό Καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.