Ο Σ.Φ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ανακοινώνει πως διοργανώνει εκδρομή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον πανσεραϊκό στις Σέρρες. Για εγγραφή στην εκδρομή μπορείτε να περνάτε καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας) τις ώρες 20:00-23:00. Επίσης για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2311200827 τις ίδιες ώρες.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΩ !!!
Υ.Γ. Την ερχόμενη Τρίτη συγκαλούμε έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία θα θέλαμε να δώσουν το παρόν ΟΛΟΙ !! Οι καταστάσεις που βιώσαμε από την περασμένη καταραμένη χρονιά, αλλά και το καλοκαίρι που πέρασε, με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ να κρέμμεται στην κυριολεξία από μια κλωστή, επιφέραν ένα σωρό προβλήματα που καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια, αρχικά για την ίδια την ομάδα, και φυσικά κατ’επέκταση, σε κάθε ζωντανό κύτταρο της, όπως είναι και οι ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ... Είναι πολλά αυτά στα οποία αναζητούμε λύσεις... Την Τρίτη ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν !!!
ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Breaking The Rules Since 1970
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ....
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.
ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ.
ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.