Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ
Εδώ και περίπου ένα μήνα, η ομάδα μας βρίσκεται υπό καθεστώς νέας διοίκησης. Μια διοίκηση που είναι υποχρεωμένη να βρει τις λύσεις που θα μας απαλλάξουν μια για πάντα από το νοσηρό και καταστροφικό παρελθόν, αλλά και θα θέσει τις βάσεις για ένα υγιές ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Όλα όμως μοιάζουν ακόμα στάσιμα. Εχουμε ακούσει διάφορα για τις προθέσεις και τις βλέψεις των διοικούντων, σχετικά με το που θα μας βρει το αύριο, τίποτα όμως ακόμα που να αποτελεί συγκεκριμένο σχέδιο, με συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένες επιδιώξεις, για να εμπνευστεί επιτέλους ο χιλιοταλαιπωρημένος και αηδιασμένος από την εσωστρέφεια του χθες, λαός της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ...

Εμείς λοιπόν, σαν οπαδοί και συνδεσμίτες της τεράστιας ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, έχουμε να πούμε τα εξής:
Δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε, πως θα το κάνετε και που θα βρείτε χρήματα..!!! Αυτό που μας καεί ειναι να δούμε τον ΑΡΗ μας, στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία και μάλιστα πρωταγωνιστή!!!

Δυστυχώς τα καταφέραμε ΟΛΟΙ μας (βάζοντας πρώτους εμάς τους ίδιους), να φτάσουμε ως εδώ, αφήνοντας όλα αυτά τα χρόνια, το κάθε τυχάρπαστο λαμόγιο, να οδηγήσει την ομάδα στην κατάντια που βρίσκεται.. Θα έρθει όμως η ώρα να πληρωθεί κι ο δικός τους ο λογαριασμός...
Για να επανέλθουμε: Δε συμβιβαζόμαστε με καμία λύση Γ εθνικής... Ούτε να το σκέφτεστε, κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με το τελειωτικό χτύπημα στον ήδη πληγωμένο εγωισμό μας. Η ομάδα έχασε μια κατηγορία και εκεί θα παίξει για να επανέλθει αμέσως εκεί που ανήκει.!!! Δε μας νοιάζει πως, δε μας μοιάζουν οι προϋποθέσεις, δε μας νοιάζουν οι συνθήκες... Δεν είναι ο δικός μας ρόλος να βρούμε τη λύση!!! Εμείς είμαστε οπαδοί και γουστάρουμε τον ΑΡΗ μας ΤΕΡΑΣΤΙΟ και όχι όπως τον καταντήσαμε, κάποιοι με τις πράξεις μας και κάποιοι με την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ μας... Εσείς που βγήκατε μπροστά να βρείτε και τον τρόπο. Αυτός είναι ο ρόλος σας !!!

Φυσικά λύσεις τύπου ΑΦΜ που ακούγονται δεξιά-αριστερά από διάφορους "καλοθελητές", για μας είναι το λιγότερο μη συζητήσιμες και μη αποδεκτές. Εμείς τον ΑΡΗ τον μάθαμε ΠΕΡΗΦΑΝΟ και με ψηλά το κεφάλι !!! ΑΡΗ τραβεστί δε γουστάρουμε και όποιος έχει τέτοιες βλέψεις, θα μας έχει απέναντι του, μέχρι να σαπίσουν τα κόκκαλα μας.!!! Όποιος τολμήσει να παίξει με το όνομα και την ιστορία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού σωματείου, να γνωρίζει εκ των προτέρων, πως το όνομα του θα γίνει τατουάζ μες το μυαλό μας και δε θα ησυχάσουμε μέχρι να αφανίσουμε τόσο τον ίδιο όσο και το ΕΚΤΡΩΜΑ που πιθανώς έχει μέσα στο ΑΔΕΙΟ του κεφάλι!!!

Και για να τελειώνουμε, προλαβαίνοντας όλους αυτούς που θα πούνε: "Προτείνετε μια λύση"... ΑΡΕΙΑΝΕ, τη λύση θα τη δώσεις ΠΑΛΙ ΕΣΥ !!!! Καλώς ή κακώς... Η σωτηρία της ομάδας περνάει ακόμη μια φορά μέσα από τα δικά μας χέρια.!!! Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξουμε τι ΑΡΗ θέλουμε... Μη περιμένετε κανέναν να έρθει να μας σώσει... Οι μεσσίες πέθαναν και μαζί τους πέθαναν και τα θαύματα.... Κανένας δεν είναι περισσότερο επιφανής από το απλό οπαδάκι που καθημερινά πονάει και τρελένεται με την κατάντια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού σωματείου.

Σαν ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ξεκινάμε αύριο κιόλας προεγγραφές για τα διαρκείας της χρονιάς που έρχεται... Περιμένουμε από τη διοίκηση να αφουγκραστεί τους πολεμοχαρείς, πιστούς και περηφανους οπαδούς της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και να δώσει το σύνθημα να βγούμε πρώτοι εμείς στα χαρακώματα. Θα είμαστε εκεί, εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε αλλά το νου σας γιατί άλλο γκρέμισμα ονείρων και ακόμη μια προδοσία, δε θα δεχτούμε. Οι οπαδοί και συνδεσμίτες του ΑΡΗ δεν κώλωσαν και δε θα κωλώσουν πουθενά. Πάλι πρώτοι θα βγουν μπροστά αλλά όλο το υπόλοιπο κουβάρι θα το ξετυλίξετε όπως πρέπει και όπως απαιτεί το μέγεθος και η ιστορία του συλλόγου, με αξιοπρέπεια, διάυγεια και καθαρές λυσεις, εσείς που σήμερα είστε διοίκηση.

Και καπάκι θα δούμε και όλους εσάς τους "επιφανείς", τους γύρω γύρω και όλους τους ομιλιτικούς σε ράδια και μεσα, αλλά πρώτα από όλους τους διοικούντες... Αν ο απλός κοσμάκης, με την αγνή αγάπη του για την ομάδα, προσφέρει για άλλη μια φορά περισσότερα, από εσάς τους φραγκάτους, τους ανησυχούντες, τους μυαλοπώληδες και τους θεωρητικούς λύσεων, καλυτερα βουλώστε το μια για πάντα, να ηρεμήσουμε επιτέλους κι εμείς που μάθαμε μόνο στο κουπί.

Από αύριο λοιπόν να δούμε ΟΛΟΙ ποιοι είμαστε και τι ΑΡΗ θέλουμε. Εμείς θα περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, μέλη μας και μη, για προεγγραφές διαρκείας, ώστε να δώσουμε στην ομάδα το υπόβαθρο που χρειάζεται για να κάνει το ξεκίνημα... Ίσως να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή απλά ονειροπόλοι... Θα το δείξει το αποτέλεσμα... Όμως είμαστε εδώ, φωναζουμε παρών και το σίγουρο είναι ότι το ίδιο θα κάνουν όλοι όσοι αντιλαμβάνονται τον ΑΡΗ οπαδικά..!!! Ποτέ όμως μη τολμήσετε να το εκλάβετε αυτό σαν αδυναμία..!!!

ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ

ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1 


Σχόλια
#1 | stasko1 May 23 2014 23:41:23
Άντε αλανια ένα καλό ΝΤΟΥ στα διαρκείας να πέσει ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία, μήπως και μπορέσει η ομάδα τελικά να παίξει στη football league. Γ' εθνική= ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ. Β' και ΤΡΕΝΟ στη σούπερ κλικα σε ένα χρόνο...
#2 | ArisMayhem May 24 2014 14:44:52
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΦΜ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ....
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.....
#3 | BAPHOMET May 28 2014 13:26:01
O ΑΡΗΣ δε θα παίξει ούτε το παιχνίδι του μελισανίδη, ούτε του κούγια που θέλουν να στείλουν τον ΑΡΗ στη γ εθνική αλλά ούτε και του σκόρδα που το μόνο που θέλει να είμαστε μια ζωή δέσμιοι των χρεών μας. Μόνο β εθνική, απαλλαγή από τα χρέη και άνοδος με την μία. ¨Οποιος δε μπορεί, σπίτι του.
Βάλτε και μένα στις προεγγραφές για τα διαρκείας. Οι απαντήσεις θα δοθούν τώρα!

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.