Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

1914- 2014 ΑΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ
2014... Ένας αιώνας ύπαρξης του τεράστιου αυτού σωματείου που λέγεται ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνεται φέτος το Μάρτιο ! Όλοι θα επιθυμούσαμε η επέτειος των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου, να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες, ίσως ακόμη καλύτερα και με κάποιον τίτλο... 
Η ευκαιρία υπάρχει βέβαια, μέσω της συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στον τελικό του κυπέλλου. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε οπαδοί της "ευκολίας", ούτε είμαστε ΑΡΗΣ μόνο εκεί που υπάρχουν χαρές και επιτυχίες, σαν κάποιους διπλανούς φιλοξενούμενους με επιλεκτική μνήμη, είναι σίγουρο οτι κανένας μας δεν θα γιορτάσει και δεν θα χαρεί όπως αξίζει και όπως πρέπει, όυτε τα 100 χρόνια ζωής, ούτε ακόμη και μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου στο μπάσκετ, αν πρώτα δεν βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, που κόντρα στην ιστορία και το DNA του συλλόγου, μάχεται για τη σωτηρία της κατηγορίας!! 
Αναμφίβολα αυτό είναι που "καίει" φέτος τον ΑΡΕΙΑΝΟ περισσότερο από κάθε τι άλλο, και θέλοντας και μη, όλο το βάρος πέφτει στο ποδόσφαιρο, όσο ακόμα αυτό βρίσκεται σ' αυτά τα ανεπίτρεπτα χάλια, με βάση πάντα τα δεδομένα του συλλόγου..!! 
Δεν είναι της ώρας να ασχοληθούμε με το τι έγινε και έφτασε η ομάδα σ' αυτό το σημείο... Δεν είναι της ώρας να ψάξουμε ποιος έφταιξε... Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί όλους, είναι να βγει η φετινή χρονιά αναίμακτα και αν είναι δυνατόν, όσο πιο εύκολα γίνεται...!!! Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε όλο το καιρό μπροστά μας, και για αυτοκριτική, και για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά και να δούμε με ποιο τρόπο δεν θα ξανάρθει άλλη μια τέτοια κωλοχρονιά για το σύλλογο..!!! 
Μένει ακόμα ένα ολόκληρο μισό πρωταθλήματος, που μόλις τώρα ξεκινάει. Είναι βέβαιο οτι το υλικό της ομάδας δεν είναι για αυτή τη θέση στην οποία βρίσκεται... Υπάρχουν σίγουρα χειρότερες ομάδες στην κατηγορία. Είναι επίσης σίγουρο οτι με κάποιες καλές προσθήκες τον Ιανουάριο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ριζικά... Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι η ύπαρξη αυτού του τεράστιου λαού της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ , ένας λαός που λίγες ομάδες στον κόσμο ολόκληρο, έχουν την τύχη να έχουν στο πλευρό τους !!!
Αυτό το χαρτί ο ΑΡΗΣ πρέπει να το εκμεταλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, αλλά για να το εκμεταλευτεί πρέπει αυτός ο ίδιος ο λαός του, να του το επιτρέψει... Πρέπει όλοι να καταλάβουμε την σοβαρότητα και την κρισιμότητα των στιγμών που διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου !! Είναι απαραίτητο όλοι μας, να ξεχάσουμε τις όποιες διαφορές μας και τις όποιες διαφωνίες μας και να συσπειρωθούμε επιτέλους γύρω από την ομάδα, παρέχοντας της, τη στήριξη και την ηρεμία που χρειάζεται για να πετύχει το μίζερο κατα τα άλλα, φετινό στόχο της... Και φυσικά όλα αυτά δεν αναφέρονται μόνο στον απλό κόσμο του ΑΡΗ... Ότι λέμε ισχύει για όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα, είτε λέγονται οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας !! Η μόνη λύση για να επιβιώσει ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ, είναι η στήριξη που θα παρέχει ο κόσμος στην ομάδα αλλά και η απόλυτη ηρεμία στο εσωτερικό της...
Γι' αυτό λοιπόν, με τη νεα χρονιά, επιβάλλεται ν' αφήσουμε πίσω μας τα πρόσωπα και να βάλουμε για μια φορά πάνω απ' όλα τον ΑΡΗ μας !!! Θεσμικοί και μη, καλούμαστε πλέον να αποδείξουμε, το πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα και κατά πόσο θέλουμε το καλό της. Αυτό είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα !! Εδώ και τώρα θα κριθούμε όλοι μας... Και για να αποφύγουμε τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις, το ξανατονίζουμε: ότι λέμε αναφέρεται σε όλους γύρω από τον ΑΡΗ, όποια θέση κι αν κατέχουν, είτε διοικητική, είτε οπαδική, είτε αποτελούν έμψυχο δυναμικό της ομάδας, είτε κατέχουν οποιονδήποτε θεσμικό ρόλο. Για μας, όποιος σταθεί απέναντι βάζοντας για άλλη μια φορά το εγώ του παραπάνω από τον ΑΡΗ, αυτομάτως γίνεται ύποπτος και ύποπτοι είναι και οι σκοποί και οι επιδιώξεις του..!!! Η ώρα της κρίσης έρχεται για όλους μας... Ας αποφασίσουμε πλέον καθαρά τι είναι αυτό που θελουμε. 
Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, στήριξη, ενότητα και σύμπνοια. Ας φροντίσουμε να τα έχει όλα αυτά, ο καθένας από το πόστο του και στο μέτρο που του δίνεται η δυνατότητα !!! Και η πουτάνα αυτή η χρονιά θα βγει, θέλουν δε θέλουν, να είστε σίγουροι !!! Γιατί, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Υ.Γ.1 Καλή χρονιά με υγεία, σε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, όπου κι αν βρίσκονται και ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία βασανιστική πρωτοχρονιά που κάνουμε... ΑΡΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!

Υ.Γ.2 Τη Δευτέρα η ομάδα δίνει ένα ματς κρισιμότατο, έναν αγώνα ζωής και θανάτου... Είναι μάλλον περιττό να πούμε πως πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Τόσο η αργία που συμπίπτει με τη συγκεκριμένη μέρα, όσο και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, δείχνουν σε όλους μας το που θα πρέπει να βρισκόμαστε το απόγευμα της Δευτέρας: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Στα τσιμέντα του ΑΡΙΛΑΟΥ...!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 
Breaking The Rules Since 1970

Σχόλια
Δεν έχουν δημοσιευθεί σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.