Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
Διανύουμε ομολογουμένως, ίσως τις πιο κρίσιμες στιγμές για το σύλλογο! Ίσως οι περισσότερο αισιόδοξοι να περιμένανε πως όσο πλησιάζει το Σάββατο των εκλογών της Π.Α.Ε, θα άρχιζε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα μια ελπίδα σωτηρίας της ομάδας, ένα γύρισμα σελίδας και μια επαννεκκίνηση όλων των μηχανισμών που έχουν σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ...
Αντιθέτως όμως, όσο περνούν οι ώρες το μόνο που βλέπουμε, είναι πως το σωματείο μοιάζει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη μιζέρια, την πόλωση και την αντιπαλότητα, που δείχνουν να πηγάζουν στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων, εγωισμών και αντιπαραθέσεων!
Με λίγα λόγια δηλαδή, στο ίδιο έργο θεατές... Ένα έργο χιλιοπαιγμένο, που προκαλεί εμμετό και το οποίο σιχαθήκαμε να παρακολουθούμε τόσα χρόνια, χωρίς να αλλάζει ποτέ το σενάριο παρά μόνο να εναλλάσσονται οι πρωταγωνιστές.
Πλήρως εναρμονισμένη με όλα τα παραπάνω και η τελευταία Γ.Σ. σε ρυθμό καρναβαλιού της Κ.Μ.Α, που παρουσιάστηκαν τα υποψήφια σχήματα που διεκδικούν την ψήφο του ΑΡΕΙΑΝΟΥ. Σ'αυτή τη συνέλευση-παρωδία λοιπόν, υποψήφιοι και μη αντάλλαξαν ύβρεις, κατηγορίες, μπηχτές και υπονοούμενα, κάτι που συνεχίστηκε και συνεχίζεται ακόμη και τώρα, οπουδήποτε τους παρέχεται βήμα και δικαίωμα ομιλίας. 
Και αν για αυτούς οι οποίοι είναι στα αντίπαλα ψηφοδέλτια καταλαβαίνουμε (κατά κάποιο τρόπο) την κάψα και το ζόρι τους, αυτό που δε χωράει στο λιγοστό μυαλό μας, είναι η πρεμούρα όλων των υπολοίπων που δε μετέχουν σ'αυτά, να υποστηρίξουν ή να υποβαθμίσουν με τόση θέρμη και επιμονή κάποιον από τους υποψηφίους, με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί, παίρνοντας σβάρνα όλα τα ράδια, τις εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Για μας που μάθαμε να σκεφτόμαστε ΑΓΝΑ και ΑΡΕΙΑΝΑ, όλο αυτό το ρεζιλίκι αποτελεί κάτι πραγματικά απορίας άξιο και πολύ θα θέλαμε να βρεθεί κάποιος να μας το εξηγήσει, αν και μάταια μάλλον, γιατί κανέναν μας πλέον δεν πείθουν όλοι αυτοί!!!
Στο δια ταύτα λοιπόν, σε λιγότερο από 30 ώρες έχουμε εκλογές με δύο διαφορετικά σχήματα να διεκδικούν την προεδρία και διοίκηση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Πιστεύουμε πως ο καθένας από όλους μας, έχει το μυαλό να επιλέξει αυτό που νομίζει σωστό, για τους δικούς του λόγους και τα δικά του πιστεύω, αναλογιζόμενος το μέγεθος της ευθύνης της ψήφου του!
Εμείς απ'την πλευρά μας σαν ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, αυτό που θα θέλαμε πολύ να δούμε να συμβαίνει, είναι το κλίμα της σύμπνοιας, ομοψυχίας και ομόνοιας που υπάρχει επιτέλους στις τάξεις των οπαδών του ΑΡΗ, να υπάρξει και στα αντίπαλα στρατόπεδα που διεκδικούν τη διοίκηση της ομάδας. Εσείς δεν είστε που λέτε ότι σκίζεστε για το καλό του ΑΡΗ και μόνο; Ε ορίστε, ήρθε η στιγμή να το αποδείξετε και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη και δύσκολη καμπή της ιστορίας του συλλόγου! Τώρα που τα πράγματα είναι τραγικά και επικίνδυνα όσο ποτέ άλλοτε, είναι που ο ΑΡΗΣ χρειάζεται όλες τις δυνάμεις του ενωμένες!!! Αφήστε στην άκρη τις όποιες διαφορές και τους εγωισμούς σας και συνεργαστείτε προς μια κατεύθυνση: την αναγέννηση της ομάδας και την καταξίωση της στην κορυφή, εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται. Τίποτε περισσότερο δηλαδή από το αυτονόητο που θέλουν όλοι όσοι αγαπάνε πραγματικά τον ΑΡΗ.
Και αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καθήσετε στο ίδιο τραπέζι, τουλάχιστον "κόψτε" τις τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον και δείξτε προθυμία για πραγματική βοήθεια σ'αυτόν που τελικά θα εκλεγεί, θέτοντας στη διάθεση του τις όποιες πιθανές χορηγίες ή επιχειρηματικά πλάνα υπάρχουν. Για μας, αυτό σημαίνει αγάπη και ανιδιοτέλεια για την ομάδα της καρδιάς μας. Αν δεν το πράξετε τότε θα είστε υπόλογοι στο ΛΑΟ του ΑΡΗ και θα μας δώσετε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι τόσο καιρό κάτι άλλο υπήρχε από πίσω και όλος αυτός ο τραγέλαφος που ζήσαμε σε κάτι άλλο αποσκοπούσε, και όχι στην αγάπη για το σύλλογο.
Και για να μη μπερδεύεστε, δεν αναφερόμαστε μόνο στα δύο υποψήφια σχήματα, αλλά σε ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ που βαυκαλίζονται πως θέλουν το καλό του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ, προσποιούμενοι τους ΑΡΕΙΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ...!!!
Ελπίζουμε στα καλύτερα, προσδοκούμε τα μέγιστα!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 
Breaking The Rules Since 1970

Σχόλια
#1 | BAPHOMET May 24 2013 21:21:26
Γαμώ το πανηγυράκι που στήσατε στις πλάτες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, γαμώ την ψυχή σας γαμώ...ψόφιοι για καρέκλες κι από ταφταλέ τίποτα...

Μόνο σύνδεσμοι ρε... μαύρο σε όλους!!!!

YouTube Video

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.