Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Επιτέλους η μαύρη και μίζερη αυτή χρονιά για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ έλαβε τέλος. Με μεγάλη ανακούφιση, είδαμε όλοι μας, έστω και την τελευταία στιγμή, η ομάδα να βγάζει το μέταλλο και τη νοοτροπία του πολεμιστή, που αρνείται να δεχθεί τη μοίρα που του καθόρισαν άλλοι. Είδαμε τη χρονιά να σώζεται, και με τη συμβολή όλων μας να αποφεύγονται τα χειρότερα και να αποτρέπεται ένα απαίσιο και βρωμερό σχέδιο που παιζόταν στις πλάτες του ΑΡΗ μας.
Το κομμάτι των οπαδών της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, ενωμένο και συσπειρωμένο όσο ποτέ, απέδειξε ότι είναι το τελευταίο οχυρό άμυνας το τελευταίο ζωντανό κύτταρο αυτού του οργανισμού, που όταν όλα μοιάζουν να έχουν σαπίσει και καταρρεύσει, ξέρει να αφυπνίζεται, να αφουγκράζεται τον κίνδυνο και να μπαίνει μπροστά για την ολική αντεπίθεση.
Ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να πούμε οτι είμαστε χαρούμενοι για την έκβαση αυτής της χρονιάς, καθώς το μεγαλείο αυτού του συλλόγου δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να αισθάνεται όμορφα για το ότι κατάφερε η ομάδα να σωθεί αγωνιστικά και να διασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρ'όλα αυτά, ύστερα απ'όλες τις δυσκολίες, τον πόλεμο, τα προβλήματα και τις τρικλοποδιές που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται η ομάδα, μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε υπερήφανοι που σταθήκαμε όρθιοι, και μας δίνεται τώρα η ευκαιρία να κάνουμε μια καινούργια αρχή για να βρεθεί ο ΑΡΗΣ εκεί που πραγματικά του αρμόζει.
Ως ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ κάναμε κι εμείς πολλές υπερβάσεις. Μπήκαμε σε χωράφια που ποτέ δε θέλαμε να πατήσουμε, περπατήσαμε σε δρόμους περίεργους και πήραμε αποφάσεις που ούτε τις είχαμε φανταστεί. Όλα αυτά είχαν βέβαια σαν μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την αγωνιστική επιβίωση. Aποδείξαμε ότι προκειμένου να τα καταφέρουμε, πάνω από τον ΑΡΗ δεν βάλαμε ούτε πίκρες του παρελθόντος, ούτε εγωισμούς, ούτε τον ίδιο μας τον σύνδεσμο. Έπρεπε να βγούμε μπροστά με κάθε κόστος, και αυτό κάναμε όλοι οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ μαζί.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ακόμα μέσα σε χιλιάδες προβλήματα που όλοι ξέρουμε ποιοι τα έχουν δημιουργήσει. Για μας ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, στην κερκίδα, πίσω από τα κάγκελα κάθε γηπέδου.
Το μπαλάκι πλέον ανήκει σε αυτούς που θα επιλέξουν να καθορίσουν τις εξελίξεις μέσα από τις διαδικασίες της Λέσχης. Η ανάγκη για αξιοπρέπεια, ανάταση, αφύπνιση, συσπείρωση και κοινό αγώνα θα πρέπει να δοθεί μέσα από τους θεσμούς του ΑΡΗ. Θεσμοί που μέχρι τώρα απέτυχαν σχεδόν πλήρως και παταγωδώς να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα όνειρα του γίγαντα λαού μας. Ελπίζουμε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που μας δίνονται, να την εκμεταλλευτούμε για το καλό του συλλόγου και να μην την πετάξουμε και πάλι στον κάλαθο των αχρήστων. Και η βασικότερη προϋπόθεση γι αυτό είναι ο περιβόητος έλεγχος και η δημοσιοποίηση του πορίσματός του. Θα το φωνάζουμε μέχρι τέλους...!!!
Στα της Λέσχης εμείς θα συμμετέχουμε και πάλι ατομικά, ο καθένας πρεσβεύοντας ό,τι γουστάρει και θεωρεί καλύτερο για την ομάδα, μακριά από ομαδοποιήσεις, υποσύνολα, μαντριά και τσιφλίκια. Καλούμε τον κόσμο να καταλάβει την κρισιμότητα των καιρών και να απαιτήσει να αρχίσουν να γίνονται όλα όσα δικαιούμαστε και κάποια «σκουπίδια» μας τα στέρησαν, για να κάνουν το κομμάτι τους σε βάρους ολόκληρου του συλλόγου. Τους ξέρουμε πια και μας ξέρουν. Και πάλι τους ευχόμαστε αργό και μαρτυρικό ψόφο... κι αυτούς και όσους από'δω και πέρα, βάλουν και πάλι φυτίλια που θα τινάξουν στον αέρα την ανάγκη για συσπείρωση, σοβαρότητα και ενότητα.
Αδέρφια κάναμε όλοι μας τεράστια υπομονή και προσπάθεια τη φετινή χρονιά… Κι αν αυτή τελείωσε αγωνιστικά με αίσιο τρόπο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!!! Επιβάλλεται απ’ολους μας να δείξουμε τώρα, την τεράστια αγάπη μας για το σύλλογο, τώρα που στη Γ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον και την από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας μας.
Σκεφτείτε απλά συνετά και πάνω απ’όλα ΑΡΕΙΑΝΑ...!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Σχόλια
Δεν έχουν δημοσιευθεί σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.