Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ,

οι στιγμές που περνάει η αγαπημένη μας ομάδα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, είναι στο πιο κρίσιμο σημείο. Επειδή λοιπόν ακριβώς κάθε στιγμή είναι καθοριστική και το μόνο που βλέπουμε, είναι να γίνονται συναντήσεις χωρίς καμία ουσία, αναγκαστήκαμε ΕΜΕΙΣ, οι οργανωμένοι οπαδοί, για ακόμα μια φορά ελπίζουμε να είναι η τελευταία) να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Με δικιά μας πρωτοβουλία συστήθηκε μια Επιτροπή Οικονομικής Ενίσχυσης με αποκλειστικό σκοπό την επιβίωση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ και σε καμία περίπτωση την εμπλοκή μας με τα διοικητικά.

Αυτόν λοιπόν τον τεράστιο αγώνα που ξεκίνησε, καλούμαστε να τον στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ με τη μαζική συμμετοχή μας στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, που θα κυκλοφορήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Εγγυούμαστε ότι, μέσω της επιτροπής που έχει συσταθεί, όλο το χρηματικό ποσό από τα διαρκείας, θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας.

Ο στόχος λοιπόν είναι τριπλός, όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας, για
να έχουμε γεμάτο το ΝΑΟ μας ,
παροχή οικονομικής ανάσας στην ομάδα
και συσπείρωση απέναντι σε κάθε είδους απειλή προς τον Σύλλογο, από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Το ότι στην παρούσα φάση ασχολούμαστε αποκλειστικά με την επιβίωση της ομάδας (γιατί αυτή προέχει) δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ή προσπερνάμε τις τεράστιες ευθύνες αυτών, που οδήγησαν τον ΑΡΗ μας εδώ… Να είναι όλοι σίγουροι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σύντομα.Σχόλια
#1 | spike June 17 2012 16:47:36
"καλούμαστε να τον στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ με τη μαζική συμμετοχή μας στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας"," συσπείρωση απέναντι σε κάθε είδους απειλή προς τον Σύλλογο, από όπου και αν προέρχεται αυτή","δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ή προσπερνάμε τις τεράστιες ευθύνες αυτών, που οδήγησαν τον ΑΡΗ μας εδώ… Να είναι όλοι σίγουροι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σύντομα".
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ....

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 100% [1 Ψήφος]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Καλό Καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.