Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

αυτοκριτική

Όλοι μιλάμε για ενότητα, συσπείρωση, συστράτευση. Ωραίες λέξεις, οι οποίες όμως αποκτούν νόημα με πράξεις. Η ενότητα δεν επιτυγχάνεται ούτε με παραγγελιές, ούτε με ευχές. Η συσπείρωση προϋποθέτει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Και η εμπιστοσύνη του κόσμου έχει κλονιστεί. Κάθε κίνηση, κάθε πρωτοβουλία οφείλει να έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου, αλλιώς είναι καταδικασμένη σε ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Τουλάχιστον από τον περασμένο φλεβΑΡΗ, από τότε που υπήρξε δημόσια παραδοχή της διοικητικής αποτυχίας, έπρεπε να γίνουν προσπάθειες ανατροπής και όχι συντήρησης της κατάστασης. Θα έπρεπε οι αποτυχημένοι να έχουν το ελάχιστο Αρειανό σθένος, να απαλλάξουν το Σύλλογο από τις «πολύτιμες» υπηρεσίες τους. Αντ΄αυτού έκαναν τα πάντα για να γαντζωθούν στις καρέκλες τους, προτάσσοντας με θράσος και ψέματα, εκβιαστικά διλήμματα στον κόσμο του ΑΡΗ και καταδικάζοντας την ομάδα. Τον γέλασαν το λαό του ΑΡΗ και τον κοίμησαν: αντί ο κόσμος να απαιτεί καθαρές λύσεις, αποδέχτηκε μουγκός τη λύση που του πρότειναν οι δημιουργοί του προβλήματος. Η λύση, λέει, ήταν «μονόδρομος». Αλλά και στους μονόδρομους οφείλεις να μπαίνεις από τη σωστή μεριά, αλλιώς τότε είναι που τρως τα μούτρα σου. Ο κόσμος κοιμήθηκε τόσο βαθιά που ακόμα και τώρα, που έφτασε στο χείλος του γκρεμού, βρίσκεται σε λήθαργο.

Ποιος θα τον ξυπνήσει; Ποιος θα τον συσπειρώσει;

Σίγουρα όχι αυτοί που τον κοίμησαν. Σίγουρα όχι αυτοί που τον εξαπάτησαν. Σίγουρα όχι ΟΛΟΙ αυτοί που είχαν θεσμικούς ρόλους ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (και οι τριαντατόσοι - πόσοι ήταν) και ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για το σημερινό κατάντημα. Δε μπορούν να πείσουν όχι μόνο για τις ικανότητές τους αλλά ΙΣΩΣ ούτε για τις προθέσεις τους. Δεν είμαστε δικαστές να τους καταδικάσουμε. Οφείλουν όμως να κάτσουν στην άκρη, να ΜΗ διεκδικούν πλέον θεσμικούς ρόλους, να ΜΗΝ προσπαθούν να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις, γιατί διχάζουν και δυναμιτίζουν κάθε πιθανότητα συσπείρωσης. Θα πρέπει πρώτα να απολογηθούν, να ελεγχθούν κι ΑΝ αποκατασταθούν πλήρως, τα ξαναλέμε. Αργότερα αυτά, όμως. Τώρα προέχει η σωτηρία της ομάδας που όλοι λέΜε ότι ΜΟΝΟ με ενότητα μπορεί να υπάρξει. Αν, λοιπόν, θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, οφείλουν να μπούνε από μόνοι τους στο περιθώριο και οφείλουν να μαζέψουν τους προσωπολάτρες τους. Αλλιώς μόνο ζημιά κάνουν.

Και τότε ποιος θα ξεσηκώσει τον κόσμο; Ποιος θΆ αλλάξει το κλίμα της μιζέριας;

Ποιος άλλος από τους οργανωμένους οπαδούς. Αυτοί που έχουν ΚΟΙΝΟ στόχο, χωρίς ίχνος προσωπικού συμφέροντος. Αυτοί μόνο μπορούν να δώσουν το παράδειγμα της ενότητας και να πείσουν με την ανιδιοτέλειά τους. Αυτοί έχουν τη δύναμη να δώσουν το σάλπισμα της μάχης και να ακουστεί. Αυτοί μπορούν να δώσουν ελπίδα και πίστη για την τελική νίκη. Με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ αγώνα, με ΚΟΙΝΕΣ συνελεύσεις, με ΚΟΙΝΕΣ ανακοινώσεις, με ΚΟΙΝΗ δράση. ETΣΙ ξεσηκώθηκε ο κόσμος στο παρελθόν, έτσι θα υπάρξει ελπίδα να ξεσηκωθεί και τώρα. Ποιους άλλους πλέον να εμπιστευτεί ο Αρειανός για να βάλει το χέρι στη μικρή ή μεγάλη τσέπη του; Ποιοι άλλοι μπορούν να εμπνεύσουν και να εγγυηθούν;

Κανείς από μόνος του δε θα έχει την ίδια επιτυχία, είτε είναι πλειοψηφία, είτε (πόσο μάλλον) είναι μειοψηφία.

Βάμος.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

Σχόλια
#1 | ArisMayhem June 16 2012 11:21:49
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.....

ΜΟΝΟ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΘΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ....

Υ.Γ.1ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

Υ.Γ.2 ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.....Angry
#2 | SACRED REICH June 16 2012 11:54:18
ΤΡΙΑΝΤΑΠΟΣΟΙ Ε??? 30 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΑΣ .
ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Υ,Γ, ΤΙ ΛΕΕΙ JFK(JOHNY FUCKING K),ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ .ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΓΑΒΡΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΕΕΕ? ΟΞΩΩΩΩΩ ΡΕ ΚΥΛΟΤΑ.
#3 | celeste1 June 16 2012 15:15:26
''Δεν είμαστε δικαστές να τους καταδικάσουμε. Οφείλουν όμως να κάτσουν στην άκρη, να ΜΗ διεκδικούν πλέον θεσμικούς ρόλους, να ΜΗΝ προσπαθούν να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις, γιατί διχάζουν και δυναμιτίζουν κάθε πιθανότητα συσπείρωσης.''
Πολύ σωστά, έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει, εμείς οι οπαδοί θα βγάλουμε για άλλη μια φορά το κάρο από τη λάσπη!
#4 | Jimakos-1 June 16 2012 16:08:51
KANEIΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ..

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ..

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ..ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ 1914

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 50% [1 Ψήφος]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Καλό Καλό 50% [1 Ψήφος]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.