Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 2

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΑΝΟΣΙΑ
Οι Ιερολοχίτες έκαναν αρκετά μικρά βήματα μπροστά τη χρονιά που πέρασε. Το κοντέρ έγραψε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, ο πυρήνας ήταν θερμότερος από ποτέ, τα αντανακλαστικά στις προκλήσεις γρηγορότερα και το στίγμα δυναμικότερο.

Όλο και περισσότεροι πιτσιρικάδες έρχονται κοντά στο Σύνδεσμο και του δίνουν μέλλον και προοπτική.
Με ασίγαστο πάθος στην ψυχή,
με άδολη αγάπη στην καρδιά,
με αγνή μούρλα στο μυαλό
με απεριόριστη αφοσίωση στην Ιδέα του ΑΡΗ,
με καθαρό βλέμμα και κιμπάρικη στάση
απέναντι στο Σύλλογο, άρα και στους αδερφούς μας αλλά και στους αντιπάλους,
γιατί αυτό θα πρέπει να είναι το «καλούπι σφυρηλάτησης» κάθε οπαδού του Θεού του Πολέμου.

Είμαστε περήφανοι για τα δικά μας παιδιά. Δεν εφησυχάζουμε όμως, από τη στιγμή που θα μπορούσαν νάναι ακόμα περισσότερα.

Είμαστε ικανοποιημένοι για το επίπεδο της επικοινωνίας και συνεργασίας με τους υπόλοιπους οργανωμένους οπαδούς της Ιδέας του ΑΡΗ. Όχι αρκετά όμως, γιατί θα έπρεπε να καταφέρουμε νάναι αυτό ψηλότερο και ευρύτερο, έχοντας τη διάθεση (για τους λίγους που δεν το γνωρίζουν) να βοηθήσουμε οποιονδήποτε μας το ζητήσει.

Είμαστε περήφανοι για τη συμβολή μας στο θέαμα του Ναού στο ματς με το Μάντσεστερ που θαύμασε όλος ο κόσμος. Αυτό που πετύχαμε στη θύρα 1 στην έναρξη του αγώνα με την ανιδιοτελή βοήθεια πολλών Αρειανών, οργανωμένων και μη, πριν λίγα χρόνια θάτανε μια ουτοπία. Όχι αρκετά περήφανοι όμως, γιατί θάπρεπε να γίνεται αυτό συχνότερα.

Είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι από τη γενικότερη παρουσία μας στα τσιμέντα εντός και εκτός έδρας . Όχι αρκετά όμως, γιατί θα μπορούσε νάναι δυναμικότερη και πιο συνεπής. Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και ο τσάμπας πέθανε, αλλά η συνέπεια στις παρουσίες στην κερκίδα είναι η Νο1 υποχρέωση ενός Συνδέσμου, πόσο μάλλον των Ιερολοχιτών που έχτισαν τη φήμη τους και το όνομα τους με τις εκστρατείες τους, εδώ και πάνω από 40 χρόνια.

Είμαστε περήφανοι γιατί τα μέλη του Συνδέσμου έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το ρόλο τους και δείξανε ότι γνωρίζουν ποια είναι τα όριά τους. Και τα ίδια τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο που τους εκπροσωπεί κράτησαν ώριμη στάση στις πολλές κρίσιμες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος και δεν παρασύρθηκαν, παρά τις προσπάθειες κακοθελητών, σε πράξεις και δηλώσεις εκτός της Ιερολοχίτικης (αυτής της «παλιομοδίτικης») νοοτροπίας. Αποκορύφωμα ήταν η ψύχραιμη στάση των μελών μας, τα οποία συμμετείχαν στη ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις εναντίον του Συνδέσμου, αφού γνώριζαν ότι βρισκόνταν εκεί ως μέλη της Λέσχης και μόνο αυτής. Δεν είμαστε περήφανοι αρκετά όμως, από τη στιγμή που υπάρχει έστω και ένας αδερφός (για τους άλλους δε μας ενδιαφέρει) που αμφισβητεί την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεών μας.

Όλα αυτά όμως θα είχαν πολύ μεγαλύτερη σημασία, αν ο Σύλλογος είχε τις επιτυχίες που αρμόζουν στην ιστορία του. Από τη στιγμή που τα κύρια τμήματα του ΑΡΗ απέτυχαν (πλην κάποιων εξαιρετικών στιγμών) να παρουσιάσουν ομάδες αξιόμαχες, αντάξιες του Θεού του Πολέμου, αποτύχαμε κι εμείς που συμμετείχαμε στις μάχες τους. Απέχουμε ακόμα από το σημείο που θα νιώσουμε ότι συμβάλαμε πραγματικά και ουσιαστικά στην ανάδειξη του μεγαλείου του Συλλόγου. Έχουμε πλήρη ανοσία και δε μας αγγίζει η βρώμα και η αρρώστια που αναβλύζουν μέσα από αυτό το μπουρδελάκι που λέγεται σύγχρονος επαγγελματικός «αθλητισμός», με τα αλισβερίσια και τις αλλαξοκωλιές παραγωγών, σκηνοθετών, πρωταγωνιστών και κομπάρσων. Ανοσία έχουμε, ανοησία όμως όχι. Μια χαρά ξέρουμε τι παίζει. Μας αηδιάζει αλλά το απόστημα δε θα μας αναγκάσει να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και δε διστάζουμε να βάλουμε ολοένα και ψηλότερους στόχους για το Σύνδεσμο, βάζοντας πλάτη για ολοένα ψηλότερους στόχους για τον ίδιο το Σύλλογο. Γεροί θα ‘μαστε για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις.

υ.γ. Σήμερα, η ανοσία μάς οδήγησε, όπως και πλήθος συνΑρειανών, στο Ναό, στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, για να μεταδώσουμε στην ποδοσφαιρική ομάδα το μαχητικό πνεύμα που οφείλουν να έχουν φορώντας τη φανέλα του Θεού του Πολέμου. Θάμαστε στο πλευρό τους σε κάθε μάχη.


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking the rules since 1970

Σχόλια
#1 | alekos1914 June 29 2011 17:51:58
ΕΤΣΙ
ΑΠΛΑ
ΣΤΑΡΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΠΡΕΠΩΣ....
#2 | bathoryg1 June 30 2011 16:40:17
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.Angry
#3 | arissam June 30 2011 18:41:13
ακόμα μία σούπερ ( Pfft ) ανακοίνωσις. αυτό με τα ΥΓ να το δούμε λιγάκι.
#4 | BAPHOMET July 01 2011 07:26:27
Αυτό θα πει απολογιστική! Να διαβάζεις παράλληλα και τι έλεγες όλη τη χρονιά! Πώ πω τι ξαναθυμήθηκα... Οι Ακάπ! Η ξυνίθρα!! Ο βουτηχτής λαγός!!! Το πανί για τις "υπηρέτριες εφοπλιστών" και το "στοίχημα τιβι και σπίτι" παλιότερα...

Ωραία χρονιά, γεμάτη, σκεπασμένη απ' άκρη σ' άκρη με τα τέσσερα γράμματα της Ιδέας: Α Ρ Η Σ

Κι αυτή η oldschool φάση που "δέρνει" το σύνδεσμο ως διαχρονική (ανίατη) νοοτροπία, όσο ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη φαντάζει για πολλούς, σε εποχές σαν τις σημερινές, όπου τα πάντα γαμνιούνται, είναι η βραχονησίδα μας και γύρω γύρω πελάγη γεμάτα σκατό και καρχαρίες.

Στο μπουρδελάκι που λέγεται ζωή
πρώτα εσένα θα γ.....σω κουφάλα νταβατζή...
#5 | argy July 01 2011 11:00:14
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ.... Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.... ΠΟΛΥ ΚΡΕΠΑΛΗ.....
#6 | alekos1914 July 02 2011 17:47:04
Σαββουλη ειμαι μακρυα ρε φιλε.
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.
θα γυρισω μετα τις 11/07 να σε δω.
Αρτζυ κανονισε κατι μετα τις 11....

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.